ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΥ - ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!

ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ 
ΠΑΜΠΙΕΡΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 1/4/18 ΚΑΙ ΩΡΑ 16:00 ΣΤΟ Α΄ ΔΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο της Πιερίας και της Κατερίνης στο κυριακάτικο παιχνίδι του ΠΙΕΡΙΚΟΥ μας, στο τελευταίο κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι του φετινού πρωταθλήματος της Γ΄ εθνικής κατηγορίας 2017/18. Πρέπει να σταθούμε αρωγοί στο πλευρό των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού τιμ στη μεγάλη αυτή προσπάθεια ανάδειξης του ΠΙΕΡΙΚΟΥ μας.
Οι ποδοσφαιριστές μας χρειάζονται το δυνατό παλμό της εξέδρας για να πάρουν δύναμη για τo ποθούμενο αποτέλεσμα της νίκης.

Η συσπείρωσή μας τώρα, αυτή τη στιγμή, απαιτεί να είμαστε δίπλα στην ομάδα. Είναι μοναδική και θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα συνεχίσει να είναι μέχρι την τελευταία στιγμή του αγώνα προκειμένου να φθάσουμε στο στόχο, προσδοκώντας στη μαζική παρουσία και υποστήριξη.
Εμπρός λοιπόν, όλοι μαζί να προσφέρουμε στήριξη στο σωματείο μας, που γέμισε σελίδες λαμπρής παρουσίας στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και της πόλης μας.
Πρέπει όλοι μαζί ενωμένοι να δώσουμε το στίγμα που αρμόζει στο όνομα ΠΙΕΡΙΚΟΣ.
Οφείλουμε όλοι να βρισκόμαστε στο γήπεδο του ΠΙΕΡΙΚΟΥ και όλοι μαζί σαν μια γροθιά, σαν μια ΠΙΕΡΙΚΗ «μελανόλευκη» οικογένεια να βοηθήσουμε την ομάδα της καρδιάς μας να φτάσει στον στόχο.
Απευθύνουμε κάλεσμα προς όλους οπαδούς, φιλάθλους και απλούς φίλους της ομάδας για συσπείρωση, ενότητα και συμπόρευση με μοναδικό στόχο το μεγαλείο του αγαπημένου μας ΠΙΕΡΙΚΟΥ.
Οι ποδοσφαιριστές μας χρειάζονται το δυνατό παλμό της εξέδρας, ώστε να τους δώσει πίστη στην πραγματοποίηση του στόχου, προσδοκώντας στη μαζική παρουσία και υποστήριξη.

Ας δώσουμε την ανάσα που έχει ανάγκη ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ για να συνεχίσει όχι απλά να αναπνέει, αλλά να δρα, να δημιουργεί και να προσφέρει χαρές, συνοδευόμενος πάντα από ομοψυχία, ενότητα και συναίσθημα.
Τώρα είναι η ώρα των φίλων της ομάδας, ξεκινάει μία παμπιερική εκστρατεία στήριξης του ΠΙΕΡΙΚΟΥ. Ραντεβού όλοι την Κυριακή 1/4/18 και ώρα 16:00 στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης για το  παιχνίδι με τον Κιλικισιακό.
                       Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

8 σχόλια:

  1. Ας βάλουν δωρεάν είσοδο, να δουν πως θα γεμίσει το γήπεδο!

    Μυρωτής Άκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εντάξει, είπαμε, 5 ευρώ (γενική είσοδος) να δόσεις στον τελευταίο κρίσιμο αγώνα δεν είναι τίποτα, είναι εξευτελιστική η τιμή. Τόσο έχουν το εισιτήριο (και) στα τοπικά άλλωστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 5 ευρώ ένα πακέτο τσιγάρα είναι δεν είναι τίποτα για ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι. Την Κυριακη παιζεται μια κατηγορία για τον Πιερικο ρε γαμωτο πρέπει να γεμίσουμε το γήπεδο και να γίνει κόλαση. Ο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 2-0 ημίχρονο και αφήνουμε τους υπόλοιπους να κάνουν τους υπολογισμούς τους.
    Ο Κιλκισιακός έγινε ξαφνικά Μπαρτσελόνα, ¨ματώνοντας¨ στα τελευταία παιχνίδια, Σε μας δυστυχώς για αυτόν, πρεπει να παίξει μπάλα.
    Πππαδόπουλος Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι ντροπή για το όνομα του Πιερικού να καλούμε τον κόσμο για το ματς με τον κιλκισιακό. Μειώνεται την ομάδα άμα το καταλαβαίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ντροπή για το όνομα του Πιερικού είναι οι εκάστοτε διοικήσεις και τα αποτελέσματά τους, όχι το κάλεσμα στήριξης της ομάδας.

      Μυρωτής Άκης.

      Διαγραφή
    2. Δεν είναι ντροπή να καλούμε τον κόσμο στο γήπεδο έτσι κάνουν όλες οι ομάδες στον πλανήτη, θέλουν πάντα την στήριξη του κόσμου. Μιση ντροπή δίκη τους μιση δικοι μας εδώ που φτάσαμε μας πειράζουν οι ντροπές. Νίκη και όλα ξεχνιούνται και ντροπές και ξεντροπες.

      Διαγραφή
  6. Προς Ανώνυμος29 Μαρτίου 2018 - 11:10 μ.μ.

    Μιλάς λες και ο Πιερικός είναι ο Ολυμπιακός με τα 100 εκ. ευρω μετοχικό κεφάλαιο, ιδιόκτητο προπονητικό κέντρο και γήπεδο 3 αστέρων της uefa.
    Για προσγειώσου λίγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!