5000€ πριμ σε ενδεχόμενη νίκη μέσα στον Φωκικό από τον Διακουμάκο!

Αποτέλεσμα εικόνας για διακουμάκος πιερικόςΣύμφωνα με πληροφορίες ο τέως πρόεδρος του Πιερικού Παναγιώτης Διακουμάκος έχει ανακοινώσει στους ποδοσφαιριστές της ομάδας πριμ νίκης για τον Κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Φωκικό στην Άμφισσα ύψους 5.000 ευρώ. 

Τσιτιρόκης: ''Καλή κίνηση, αλλά δεν ενημέρωσε κανέναν μας''
Αποτέλεσμα εικόνας για τσιτιρόκης Ï€Î¹ÎµÏÎ¹ÎºÎ„Ï‚Î¿Ο αντιπρόεδρος της σημερινής διοίκησης του Πιερικού κ.Πασχάλης Τσιτιρόκης σχολίασε την συγκεκριμένη απόφαση λέγοντας: «Είναι θετική ή κίνηση του κ.Διακουμακου να δώσει πριμ νίκης 5000 με τον Φωκικό αλλά έπρεπε να διαλέξει πιο ορθό τρόπο,εμείς το μάθαμε από τα ΜΜΕ.
Ο ίδιος ο πρώην πρόεδρός του Πιερικού αναφερόμενος στην κίνηση αυτή είπε ότι θεώρησε κρίσιμο το παιχνίδι και αποφάσισε να ενισχύσει την προσπάθεια των παικτών.»

Όλα τα 'όπλα' διαθέσιμα
Για το συγκεκριμένο παιχνίδι, η προετοιμασία του αγώνα έχει ξεκινήσει με τον προπονητή Νίκο Θεοδοσιάδη να έχει στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές του, συν όλες τις χειμερινές μεταγραφές... με στόχο μόνο το τρίποντο που θα δώσει εξτρά κίνητρο και ψυχολογία στην ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!