Έκοψε την πίτα του ο Πιερικός

Χθες το απόγευμα σε ταβέρνα της πόλης πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ για την νέα χρονιά παρουσία Μητροπολίτη Κίτρους και αρκετών πολιτικών.






Μέσα σε ένα πολύ καλό κλίμα, σύσσωμος ο σύλλογος με τους Ποδοσφαιριστές, τεχνικό τιμ, διοικηση παρευρέθηκαν εκεί και πέρασαν ένα ευχάριστο απόγευμα εν όψει του κυριακάτικου αγώνα απέναντι στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.

Οι τυχεροί ποδοσφαιριστές που κέρδισαν το φλουρί ήταν οι Κωνσταντίνος Λαμπίρης και Αλέξανδρος Καρτσαμπάς.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης αρκετοί επίσημοι καλεσμένοι, ο Μητροπολίτης Κίτρους Κατερίνης Πλαταμώνος Γεώργιος, και από τη πολιτική σκηνή, οι Σάββας Χιονίδης (δήμαρχος), Σάββας Καρυπίδης (υ.δ.σ), Στέφανος Μπιτόπουλος (υ.δ.σ), Δημήτρης Μορφακίδης (υ.δ.σ), Γιάννης Συμεωνίδης (υ.δ.σ) Σοφία Μαυρίδου (αντιπεριφερειάρχης) και φυσικά ο ''Πιερικάνθρωπος'' Βασίλης Τσακιρίδης που και αυτός κατεβαίνει με τη παράταξη Χιονίδη ως δημοτικός σύμβουλος.

Τον λόγο πήρε ο αρχικά ο Μητροπολίτης μας ο οποίος ευλόγησε και έκοψε την πίτα, ο πρόεδρος του Πιερικού κ.Λευτέρης Βασιλειάδης ο οποίος ευχήθηκε σε ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τιμ και τέλος ο Δήμαρχος Σάββας Χιονίδης ο οποίος μάλιστα υποσχέθηκε στους ποδοσφαιριστές ότι την επόμενη εβδομάδα θα δοθεί χρηματικό μπόνους στους ποδοσφαιριστές από τον Δήμο Κατερίνης.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!