Με όλα τα όπλα του ο Πιερικός απέναντι στον Αχιλλέα!

Στην τελική ευθεία φτάνει σήμερα η προετοιμασία του Πιερικού για τον μεθαυριανό αγώνα κόντρα στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας που οι μελανόλευκοι θέλουν πάση θυσία το τρίποντο ώστε να ξεφύγουν όλο και περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη.
Ο τεχνικός Νίκος Θεοδοσιάδης θα έχει στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές καθώς επιστρέφει και ο αρχηγός Δημήτρης Σκλιοπίδης, και αύριο μετά το πρωινό χαλάρωμα θα ανακοινώσει την 20αδα της αποστολής.

Στα του συντοπίτη Αχιλλέα Νεοκαισάρειας ο τεχνικός Σταύρος Παπαδόπουλος δεν θα έχει στη διάθεση του τους τιμωρημένους Δημήτρη Ίτσιο και Κώστα Αποστολίδη.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί τη Κυριακή 17/2 στο Α'ΔΑΚ Κατερίνης στις 15:00, διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ.Μπουτσίκος Αθανάσιος με βοηθούς τους Μιλταχίδη Γεώργιο και Τσεχελίδη Ευστάθιο όλοι από το σύνδεμο Μακεδονίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!