Δεν τα κατάφερε ο ''απαθείς'' Πιερικός (0-0)

Λευκή ισοπαλία στη Κατερίνη για Πιερικό και Αχιλλέα Νεοκαισάρειας σε έναν αγώνα που κανονικά θα έπρεπε να δώσει θέαμα και αποτέλεσμα.. αλλά οι δύο ομάδες και ειδικότερα ο Πιερικός δεν έδειξαν το κατάλληλο πάθος που απαιτούσε ένας τέτοιος αγώνας, χάνοντας έτσι δύο πολύτιμους βαθμούς για τη συνέχεια.

Η ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη είχε ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο, (γενικότερα το πρώτο ημίχρονο του αγώνα ήταν ίσως το χειρότερο της σεζόν). Λίγο ποδόσφαιρο και πολλά ανούσια πισωγυρίσματα της μπάλας η οποία παιζόταν κατά μεγάλο ποσοστό στο κέντρο του γηπέδου. 

Ο Κατερινιώτης τεχνικός στο ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου έβγαλε έξω τα δύο άκρα (Μηλιώτη-Κυπαρίσση) και έβαλε τον Βραζιλιάνο Αλσίνο Σόουζα και τον Κώστα Λαμπίρη. 

Η ομάδα μπήκε πιο ορεξάτη στον αγωνιστικό χώρο και ρίσκαρε επιθέσεις, ωστόσο λίγες από αυτές μετατράπηκαν σε ευκαιρίες. Στο 49' ο Αλσίνο έκανε ένα ξαφνικό σουτ έξω από τη περιοχή με τον Βασιλειάδη να εκτοξεύεται και να αποκρούει σε κόρνερ. Η πιο σημαντική στιγμή στον αγώνα έγινε στο 56' όταν ο Κωστόπουλος έφυγε στην αντεπίθεση με άλλους πέντε συμπαίκτες και έναντι ενός αμυντικού του Αχιλλέα, ωστόσο προτίμησε να ανοίξει τη μπάλα χωρίς να πασάρει σε κάποιο συμπαίκτη του με αποτέλεσμα να χαθεί μια ξεκάθαρη ευκαιρία για γκολ. Από εκεί και πέρα έγιναν κάποια σουτ στις εστίες των ομάδων άνευ σημασίας.. μέχρι και το τελικό σφύριγμα της λήξης που βρήκε τις δύο ομάδες ''χαμένες'' στην λευκή ισοπαλία.

Στην 9η θέση παραμένει ο Πιερικός με 23 βαθμούς εκτός επικίνδυνης ζώνης, όμως δύο βαθμοί τον χωρίζουν από αυτή και θα πρέπει να καταβληθεί μια πολύ μεγάλη προσπάθεια από πλευράς μελανόλευκων στους επτά εναπομείναντες τελικούς του πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από την επόμενη Κυριακή στον Βόλο που θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Αλμυρό που βρίσκεται μόλις τρεις βαθμούς ψηλότερα. 

Πιερικός (Νίκος Θεοδοσιάδης):Πατσιογιώργος, Κραγιόπουλος, Τσιούχας, Χατζηδίμπας, Αθ. Καρτσαμπάς(Κωστόπουλος), Λαζαρίδης, Μηλιώτης(Λαμπίρης), Σκλιοπίδης(Ντινόπουλος), Σεχολάρι, Μπουζούκης, Κυπαρίσσης(Αλσίνο).

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Ρούλης Παπαδόπουλος):Βασιλειάδης, Τσιμπούκας, Δερμίσης, Κραγιόπουλος, Κατσαρός, Κ. Ίτσιος, Δ. Ίτσιος, Παγωνίδης, Κατσαμάγκας,
Παπαδόπουλος, Μτσεντλισβίλι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!