Σπουδαίο διπλό στην Άμφισσα ο Πιερικός!

Ένα σπουδαίο διπλό πέτυχε σήμερα ο Πιερικός στην Άμφισσα σε ένα θεαματικό παιχνίδι με ανατροπές,εντάσεις και πολλά γκολ.

Αποτέλεσμα εικόνας για πιερικός

Πολλά γκολ και θέαμα είχε το παιχνίδι του Φωκικού με τον Πιερικό την Κυριακή (10/2) για την 18η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής, με την ομάδα της Πιερίας να νικάει με 2-3. Οι μελανόλευκοι με αυτή τη νίκη παίρνουν μια βαθμολογική ανάσα και σκαρφαλώνουν στην 9η θέση με 22 βαθμούς ενώ οι γηπεδούχοι βρίσκονται 13οι με 13 βαθμούς.
Πολλές εναλλαγές στο σκορ και δύο ανατροπές εις βάρος του Φωκικού που δέχτηκε πρώτος γκολ στο 6ο λεπτό από τον Χατζηδίμπα. Η αντίδραση ήρθε με εκτέλεση πέναλντι από τον τον Μεγάλο στο 40ό λεπτό στέλνοντας τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με το σκορ στο 1-1.
Στους ίδιους ρυθμούς κινήθηκε και το δεύτερο ημίχρονο όταν οι γαλανόλευκοι ξανά με τον Μεγάλο να εκτελεί εύστοχα πέναλτι στο 40ο λεπτό, πήραν κεφάλι. Προβάδισμα που δεν κράτησε πολύ γιατί ο Κραγιόπουλος ισοφάρισε μετά από 3 λεπτά. Το τελικό 2-3 διαμόρφωσε ο Σεχολάρι με πέναλτι.

Επόμενος αγώνας για τον Πιερικό, την επόμενη Κυριακή 17/2 εντός έδρας απέναντι στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, ένας αγώνας με το στοιχείο τοπικού ντέρμπι που οι μελανόλευκοι θέλουν πάση θυσία να κερδίσουν, ώστε να απομακρυνθούν από τις επικίνδυνες θέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!