Με ''αέρα πρωταθλητή'' ο Πιερικός 5-0 την Τσαριτσάνη!

Σαρωτικός ο Πιερικός σήμερα, σκόρπισε τον Οικονόμο Τσαριτσάνης με τελικό σκορ 5-0, μια ανάσα πριν ''επισημοποιήσει'' και βαθμολογικά το πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Γ'Εθνικής κατηγορίας.

Ένα πολύ καλό ''πρώτο δείγμα'' εν' 'οψει τον μπαράζ ανόδου έκανε σήμερα η ομάδα του Πιερικού, παίζοντας όμορφο και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο.

Η ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου είχε την υπεροχή του αγώνα καθ όλη τη διάρκεια του 90λεπτου, με συνεχόμενες ευκαιρίες στην εστία των αντιπάλων, οπού αντίθετα σημείωσαν μόλις μια τελική προσπάθεια. Τα γκολ για τους Κατερινιώτες πέτυχαν οι  Περογαμβράκης στο 4' με σουτ μέσα στη περιοχή, ο Τοπαλίδης στο 14' με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ο Δεμηρτζόγλου στο 60' με ωραίο σουτ, και Σαχινίδης στο 88' και 91' με το τελευταίο γκολ να είναι ένα ατομικό ''σόου'' του έμπειρου επιθετικού με ανάποδο ψαλίδι μέσα στη περιοχή.


Πλέον ο Πιερικός με αέρα 12 βαθμών μακριά από τον δεύτερο Θησέα Αγριάς, θέλει τους 3 βαθμούς της νίκης την επόμενη εβδομάδα (Σάββατο 29/2 απέναντι στα Μετέωρα) ώστε να στεφθεί και επίσημα πρωταθλητής του 3ου ομίλου της Γ'Εθνικης κατηγορίας.. με το  βλέμμα στα μπαράζ ανόδου.

Μοναδικό αρνητικό της υπόθεσης, η επαναλαμβανόμενη ''απαξίωση'' του Κατερινιωτών φιλάθλων, που ενώ η ομάδα εκπέμπει υγεία, παίζει καλό ποδόσφαιρο και δείχνει ότι επιστρέφει, εκείνοι επιμένουν να μην είναι παρών ώστε να στηρίξουν την όλη προσπάθεια. Κάτι που ανησυχεί και αγχώνει τους ανθρώπους της ομάδας. Μόλις 300 φίλαθλοι σήμερα στο γήπεδο, με έναν ανοιξιάτικο καιρό. Ωστόσο εμείς μένουμε αισιόδοξοι και θέλουμε να πιστεύουμε ότι στα μπαράζ ανόδου, οι Πιερείς θα δώσουν το παρών, για την προσπάθεια ανόδου. Κάτι που θα πρέπει να δει και να εστιάσει η διοίκηση της ομάδας. 

Την ερχόμενη Τετάρτη 26/2 θα πραγματοποιηθεί η ετήσια Γενική Συνέλευση του συλλόγου στην εκάβη ώρα 18:30.

Σύνθεση Πιερικού: Γουναρίδης, Τοπαλίδης, Τακίδης, Νίκιτς, Χαρτσιάς, Μακρής, Κριεμάντι(Γ.Τουλίκας), Δεμηρτζόγλου(Μηλιώτης), Παπαδόπουλος(Σαχινίδης), Περογαμβράκης, Μπενίσκος(Ίτσιος).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!