Χωρίς Σαχινίδη στον Παλαμά - ''Ενεργοποιείται'' ο Περογαμβράκης

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προπονήσεις του Πιερικού στα βοηθητικά του Α'ΔΑΚ, υπό το βλέμμα του Σάκη Παπαβασιλείου, που την ερχόμενη Κυριακή αντιμετωπίζει σε εκτός έδρας αγώνα τον Παλαμά στη Καρδίτσα. 
Για τον συγκεκριμένο αγώνα ο Κατερινιώτης τεχνικός δεν θα υπολογίζει στον πρώτο σκόκερ του Βασίλη Σαχινίδη καθώς συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες. Ωστόσο λύσεις υπάρχουν.. και έτσι φαίνεται πως ο νεοαποκτηθέντας  φορ Αλέξανδρος Περογραμβράκης θα κάνει το ντεμπούτο ως βασικός με τη φανέλα του Πιερικού, ένας ποδοσφαιριστής που η ποιοτική του αξία είναι αναμφισβήτητη, μένει μόνο να το αποδείξει, καθώς για το τεχνικό τιμ είναι ένα ισχυρό όπλο εν όψει των μπαράζ.  


Επιστρέφει ο Μπουζούκης:
Από την άλλη ο Κατερινιώτης μέσος Γιώργος Μπουζούκης επανέρχεται σιγά-σιγά στις προπονήσεις καθώς δείχνει ότι έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, και έτσι μετά από πέντε μήνες αποχής, επιστρέφει στα πλάνα του προπονητή. 

Η προετοιμασία για την Κυριακάτικη αναμέτρηση θα κορυφωθεί αύριο Παρασκευή, και θα ολοκληρωθεί το πρωί του Σαββάτου οπού θα ανακοινωθεί και η αποστολή που θα ταξιδέψει στον Παλαμά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!