ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ!

Έγινε η μισή δουλειά! Πρωταθλητής του 3ου ομίλου της Γ'Εθνικής κατηγορίας είναι ο Πιερικός, με ένα τρίποντο ανατροπής με σκορ 2-1 κόντρα στον ΑΣ Μετέωρα για την 22η αγωνιστική.

 Πλέον οι Κατερινιώτες και αφού ολοκληρωθούν και τυπικά οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του τρέχον πρωταθλήματος  (μένουν τέσσερις ακόμη αγώνες) στρέφουν το βλέμμα τους στα μπαράζ ανόδου που θα διεξαχθούν τον Απρίλιο, εκεί οπού η ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου θα πρέπει να ρίξει το μεγαλύτερο βάρος της χρονιάς, ώστε να έρθει το υπερ πολυπόθητο αποτέλεσμα, αυτό της ανόδου στην Football League.

Σήμερα στο Α'ΔΑΚ μπροστά σε περίπου 350 θεατές, οι Κατερινιώτες πέτυχαν τη νίκη με 2-1 έπειτα από ανατροπή, καθώς η ομάδα των Μετεώρων προηγήθηκε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λούκα στο 26' στην μοναδική ευκαιρία που οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν να απειλούν τον Πιερικό που είχε την υπεροχή σε ολόκληρο τον αγώνα με πάρα πολλές ευκαιρίες, οι οποίες στο πρώτο ημίχρονο δεν κατέληξαν σε γκολ.

Στο 2ο ημίχρονο όμως η ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου ανέβασε φουλ ρυθμούς και έπειτα από μια σωρεία ευκαιριών, ευτύχησε να ισοφαρίσει με τον νεοσηλθεντα Μπενίσκο, ενώ λίγο πριν ακυρώθηκε γκολ για τους Κατερινιώτες. 
Το τελικό 2-1 της ανατροπής ήρθε στις καθυστερήσεις του αγώνα (90+2), όταν ο Παπαδόπουλος επιχείρησε μια συρτή σέντρα-σουτ με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Τοπουζλή. 


Πιερικός (Σάκης Παπαβασιλείου):Γουναρίδης, Τοπαλίδης, Χαρτσιάς, Νίκιτς, Τακίδης, Μακρής, Περογαμβράκης, Δεμηρτζόγλου, Σαχινίδης, Κριεμάντι, Παπαδόπουλος.

Μετέωρα: Τοπουζλής, Μπέτσας, Γεωργάκης, Κατσαντώνης, Ρόμπος, Φωτίκας, Παπαευθυμίου, Λουκάς, Νικλητσιώτης, Τσιαντούλας, Ιωάννου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!