Πέρασμα από Παλαμά ο Πιερικός!

Την εκτός έδρας νίκη στον Παλαμά απέσπασε σήμερα ο Πιερικός με σκορ 0-2 για την 20η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ'Εθνικής.
Η ομάδα του Πιερικού κατάφερε να περάσει από την ομάδα του Παλαμά που έπαιξε κυρίως κλειστό και αμυντικό ποδόσφαιρο, κάτι που δυσκόλεψε το Πιερικό στο 1ο ημίχρονο. Ωστόσο μετά από πολλές απόπειρες εν τέλει βρήκε δίχτυα στο 2ο μέρος στο 66' και  72' με τους Περογαμβράκη και Μακρή να πετυχαίνουν τα γκολ. 

Σύνθεση Πιερικού: Γουναρίδης, Τοπαλίδης, Γιαλαμίδης λτ(Καρτσαμπάς), Τακίδης, Χαρτσιάς, Μακρής, Κριεμάντι, Μηλιώτης(Δεμηρτζόγλου), Παπαδόπουλος)Γκούφας), Μπενίσκος, Περογαμβράκης(Ίτσιος)

Μετά από αυτή τη νίκη, και αφού ο Θησέας Αγριάς ηττήθηκε από τον Ηρακλή Λάρισας με 3-4, η ομάδα του Πιερικού ''καλπάζει'' στη 1η θέση με αέρα 9 βαθμών διαφοράς.

Επόμενη 21η αγωνιστική για τους ασπρόμαυρους, την επόμενη Κυριακή 23 Φλεβάρη, εντός έδρας απέναντι στον Οικονόμο Τσαριτσάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!