Αποφάσεις διοικητικού συμβουλίου του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Έκτακτο διοικητικό συμβούλιο συγκλήθηκε χθες το βράδυ ανάμεσα στα μέλη του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, στα γραφεία του συλλόγου.
Τα διοικητικά όργανα της ομάδας αποφάσισαν και ανακοίνωσαν για άλλη μια φορά την αμέριστη στήριξή τους στον Σάκη Παπαβασιλείου, το προπονητικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές του Πιερικού, με αφορμή τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας της προηγούμενες ημέρες και έθεταν εν αμφιβόλω το μέλλον του Κατερινιώτη τεχνικού στον πάγκο της ομάδας.
Ομόφωνα και χωρίς αστερίσκους, τα μέλη του Δ.Σ. του Πιερικού δήλωσαν ότι παραμένουν στο πλευρό του τεχνικού τιμ και των παικτών της ομάδας, συνεχίζοντας την κοινή προσπάθεια για να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου στην ανώτερη κατηγορία. Αυτό που προέκυψε από το ΔΣ είναι πως τα γεγονότα των τελευταίων ημερών πέτυχαν να χαλυβδώσουν ακόμη περισσότερο την θέληση για να ολοκληρωθεί με επιτυχία η φετινή ποδοσφαιρική χρονιά. Γενική Συνέλευση απολογισμού Τη δυνατότητα να ενημερωθούν με τον πλέον επίσημο τρόπο όσον αφορά στην οικονομική διαχείριση του 2019, θα έχουν τα μέλη και οι φίλοι του ΣΦΚ Πιερικός καθώς με σημερινή απόφαση του έκτακτου Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΦΚ Πιερικός, θα συγκληθεί Έκτακτη Γενική Συνέλευση για να πραγματοποιηθεί ο Οικονομικός Απολογισμός για το 2019. Η ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης θα γνωστοποιηθεί τις επόμενες ημέρες με σχετική ανακοίνωση της διοίκησης της κατερινιώτικης ομάδας. (Πιθανώς θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά λήξη της κανονικής λειτουργίας του πρωταθλήματος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!