Στα προημιτελικά η Κ-15 του Πιερικού !

ΕΠΣ Μακεδονίας 
Στα προημιτελικά η Κ-15 του Πιερικού !
Στην φάση των 16 ο Πιερικός αντιμετώπισε σε διπλούς αγώνες την ακαδημία των Μπέμπηδων την οποία και απέκλεισε με μια νίκη και μία ισοπαλία.
Το πρώτο παιχνίδι έγινε το Σάββατο 19 Μαρτίου στο γήπεδο Μίκρας με την ομάδα του Πιερικού να παρατάσσεται στο γήπεδο με πολλές απουσίες καθώς για διαφόρους λόγους απουσίαζαν έξιποδοσφαιριστές.
Ο απόλυτος αιφνιδιασμός για την ομάδα των γηπεδούχων Μπέμπηδων καθώς προηγήθηκαν στο σκορ με 1-0 μόλις στο πρώτο λεπτό με εκτέλεση πέναλτι.
Στην συνέχεια ο Πιερικός προσπάθησε να συνέλθει από το αρχικό σοκ και στο 20΄είχε δοκάρι με τον κινητικό και δραστήριο Ελεζάι σε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Το σκληρό και δυνατό παιχνίδι των Μπέμπηδων αλλάκαι οι πολλές απουσίες δεν επέτρεπαν στον Πιερικό να βγει με αξιώσεις μπροστά με εξαίρεση τις ατομικέςενέργειες των παικτών του.
Στο β΄ ημίχρονο οι αντίπαλοι οπισθοχώρησαν  και ο Πιερικός με όπλο την καλύτερη φυσική κατάστασηπίεζε για την ισοφάριση η οποία ήρθε 2 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα όταν  η συνεχής πηγή κινδύνου Ελεζάι δέχτηκε την μπάλα από δεξιά απέφυγε δυο αντιπάλους μπήκε μέσα στην μικρή περιοχή απέφυγε και τον τερματοφύλακα και με αριστερό πλασέ έκανε μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς το τελικό 1-1, ισοφαρίζοντας αλλά και πετυχαίνοντας ένα πολύτιμο εκτός έδρας γκολ.
Το δεύτερο παιχνίδι έγινε 15 ημέρες αργότερα το Σάββατο 02 Απριλίου στο γήπεδο της άνω Ηλιούπολης με τον Πιερικό τυπικά γηπεδούχο να παρατάσσεται πλήρης αυτήν την φορά.
Ο αντίπαλος με το γνωστό του δυναμικό παιχνίδι κατάφερε στο πρώτο ημίχρονο να κρατήσει μακριά από την εστία τουτους επιθετικούς του Πιερικού.
Τον γόρδιο δεσμό έλυσε και πάλι στο 5΄του δευτέρου ημιχρόνου ο δαιμόνιος Ελεζάϊ, όταν έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή μετά από ωραία αλλαγή παιχνιδιού του Γκουτζιούλη, απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.
Το 2-0 έγινε στο 17΄ μετά από κόρνερ με κεφαλιά του εξαιρετικού στο συγκεκριμένο παιχνίδι σέντερ φορ Σκαμαγκάτελειώνοντας ουσιαστικά τον αγώνα με όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν στα συγκεκριμένα παιχνίδια να έχουν δώσει τον καλύτερο εαυτό τους αλλά και πραγματικά να απολαμβάνουν τις μοναδικές στιγμές που μόνο μέσα απόν αθλητισμό βιώνεις.
Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τους νικητές να πανηγυρίζουν την πρόκριση στις οκτώ καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, ένα επίτευγμα διόλου ευκαταφρόνητο εάν σκεφτεί κανείς ότι στο ξεκίνημα της διοργάνωσης τον περασμένο Σεπτέμβριο συμμετείχαν 105 τμήματα ακαδημιών από την Βόρειο Ελλάδα, καθώς συμμετέχουν ομάδες από τους όμορους νομούς της Θεσσαλονίκης(Πιερίας, Ημαθίας, Σερρών).
Για μια ακόμα φορά ο Πιερικός έδειξε ομάδα με χαρακτήρα, αγωνιστική ταυτότητα και στυλ παιχνιδιού (άμυνα συγκεντρωμένη, μαχητικό και δημιουργικό κέντρο και επίθεση αποτελεσματική να σκοράρει σε κάθε παιχνίδι) με παίκτες που αγωνίζονται όχι μόνο για την ατομική αλλά και την ομαδική διάκριση απόρροια του πολύ κλίματος που υπάρχει στο εσωτερικό της ομάδος, εκπροσωπώντας άξια το Πιερικό ποδόσφαιρο  στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας.
Η συνέχεια το Σάββατο 09 Απριλίου στο γήπεδο του Μ. Αλεξάνδρου με τον Πιερικό να αντιμετωπίζει την ομάδα του ιστορικού ΠΑΟ Διοικητηρίου με το ταξίδι να συνεχίζεται………

Αποστολή Ομάδος:
Κραγιόπουλος Κων/νος (Προπονητής)
Κοκίτσι,Ελενίδης,Τσέτσιλας,Τολιάς,Παντζιάλας,Κατσάρας,Κουλόλι,Γκουτζιούλης, Γκατζούνης, Μαυρίδης, Παπαθανασίου, Παπαδόπουλος Κ., Παπαδόπουλος Μ. ,Ελεζάϊ, Βασιλάκης, ΣκαμαγκάςΦουντουκίδης,  Λάϊος                 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!