ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΦΗ

Όπως αποκαλύφθηκε πριν από λίγο η Αγγλική εταιρία managment  ''Integrated sports consultancy Ltd'' των David Magrone και John Klappas να ηγούνται, έστειλε επίσημη πρόταση ενδιαφέροντος για την ομάδα του Πιερικού, μια πρόταση που υπάρχει στα χέρια της διοικούσας επιτροπής και αναλύεται έως ότου έρθει στην εκάβη και παρουσιαστεί στα μέλη του ΣΦΚ.

Ας δούμε όμως το ιστορικό της συγκεκριμένης εταιρίας και των εμπλεκόμενων που όπως λένε, θέλουν να αναλάβουν το μάνατζμεντ της ομάδας (με Κατερινιώτικη διοίκηση).

Πίσω στο 2016, ο ιστορικός σύλλογος του ΟΦΗ βρισκόταν στην ίδια κατάσταση με την τωρινή του Πιερικού, δηλαδή έψαχνε κάθε πιθανή διοικητική λύση, ενώ ταυτόχρονα διοικούταν από επιτροπή. Σε εκείνη την επιτροπή λοιπόν είχε φτάσει μια επιστολή που ανέφερε το ενδιαφέρον μιας αγγλικής εταιρίας (Integrated sports consultancy Ltd) και ζητούσε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Κρητικής ομάδας. Ο υπογραφων της επιστολής ήταν ο John Klappas:


Η πλήρης ονομασία της εταιρείας που θέλει τους «ασπρόμαυρους» είναι η Integrated sports consultancy ltd. Πρόκειται για μια εταιρεία με καθαρά αθλητικό προφίλ, η οποία αναλαμβάνει την πλήρη διαχείριση ομάδων.
Έχει ήδη σχεδιάσει το αναλυτικό της πλάνο με τον ΟΦΗ σε όλα τα επίπεδα. Δίνει μεγάλη βάση στο κομμάτι των τμημάτων υποδομών και , σύμφωνα με τα όσα διαρρέουν, έχει μεγαλεπήβολα σχέδια για τον ηρακλείωτικο σύλλογο.
Το «mpalakritis.gr» δημοσίευσε αποκλειστικά την αναλυτική πρόταση της Integrated sports consultancy ltd. 



Στις φωτογραφίες φαίνονται ξεκάθαρα τα ποσά που είναι διατεθειμένοι να ξοδέψουν οι επενδυτές για να υλοποιήσουν το πρόγραμμα τους.
Αναλυτικά η επιστολή:
''Οι νόμιμοι εκπρόσωποι της εταιρίας ''INTEGRATED SPORTS CONSULTANCY Ltd'' ΄, η οποία ενδιαφέρθηκε και παρουσίασε την πρόταση της για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ ΟΦΗ ,θέλει να ενημερώσει τo φίλαθλο κοινό του Ηρακλείου και να πάρει θέση για όλες τις αναλήθειες που έχουν υποθεί όλο αυτό το διάστημα, τα οποία δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και στο κύρος της εταιρείας.
Η ''I S C Ltd '' ιδρύθηκε για την χρηματοδότηση και αγορά της ΠΑΕ ΟΦΗ σύμφωνα με τα πρότυπα των επενδυτικών εταιρειών παγκοσμίως .
Η εταιρεία ''I S C Ltd '' ειναι θυγατρική εταιρεία της ''GOLDING & PARTNERS TRADING AND BUNKERING'' με επιτυχημένη ιστορία πάνω από 15 χρόνια στη εξαγωγή πετρελαίου και την εμπορία άνθρακα, ανεφοδιασμού σε καύσιμα και εξαγωγή υδρογονανθράκων από τη Ρωσία Η εταιρεία είναι εγγεγραμμένη στο Χονγκ Κονγκ,διατηρεί γραφείο αντιπροσωπείας στη Μόσχα το οποίο υπεύθυνο για τον έλεγχο και την εφαρμογή των εξαγωγών από τη Ρωσία επίσης διατηρεί γραφείο στην Ελβετία το οποίο είναι υπεύθυνο για την λειτουργία της ευρωπαϊκής αγοράς και ο χρηματοδότης της επένδυσης που αφορά την εξαγορά του πλοιοψηφηκού πακέτου της ΠΑΕ ΟΦΗ και μετατροπή της ομάδας σέ μέγαλη δύναμη του ελληνικού ποδοσφαίρου .
Το φίλαθλο κοινό του Ηρακλείου θα πρέπει να γνωρίζει οτι, παρά τα ανεπάλληλα ραντεβού που πραγματοποιήθηκαν , με την διοικούσα επιτροπή του ΟΦΗ ,τον ερασιτέχνη και τους βασικούς μετόχους ,διαπιστώσαμε οτί τα μέλοι της, δεν ειχάν σωστή ενημέρωση μεταξύ τους για τις προθέσεις μας καθώς και για το ποσό της επένδυσης αλλα και το πλάνο ανάπτυξης της ομάδας του ΟΦΗ ,επίσης ουδέποτε μας απάντησαν, προφορικώς ή γραπτώς ,στην επίσημη πρόταση που τους υποβάλαμε στους ιδίους αλλα και τον νομικό εκπρόσωπο της ΠΑΕ ΟΦΗ μέσω του δικού μας νομικού εκπροσώπου .Θεωρούμε οτι υπάρχουν προσωπικά συμφέροντα και μη επαγγελματισμός σε κάποιους απο τους μετόχους της ΠΑΕ ΟΦΗ .
Η πρόταση μας παρότι αμφισβητήθηκε έντονα και συζητήθηκε αρνητικά παραμένει αληθινή , υλοποιήσημη και εφόσον μας ζητηθεί ειμαστε σε θέση να εμπλακούμε στα κοίνα της ομάδας του ΟΦΗ .
Σας ευχαριστούμε .
Υ.Γ Ευχαριστουμε πολυ για την την συνεργασία των δύο εκπροσώπων μας στην Κρήτη, ΡΟΔΟΥ Κωνσταντίνα και ΣΚΕΡΛΟ Λάμπρο.


Εκπρόσωπος της εταρείας
John Klappas

Εν τέλει, και στο ρεζουμέ της υπόθεσης στον ΟΦΗ μετά από λίγο καιρό και αφού επεξεργάστηκαν την εν λόγω πρόταση, αποφάσισαν ότι δεν μπορούνε να εμπιστευτούνε την συγκεκριμένη πρόταση καθώς την αξιολόγησαν ως ελλιπής. Ενώ στη συνέχεια η ενδιαφερόμενη εταιρία με τη σειρά της απέσυρε το ενδιαφέρον και έκοψε τις επαφές με την ομάδα.
Σας επισυνάπτουμε μερικά άρθρα Κρητικών ιστοσελίδων που αναφέρουν τους λόγους και τις λεπτομέρειες πίσω από τις επαφές του ΟΦΗ με τη συγκεκριμένη εταιρία και τους ενδιαφερόμενους που είναι τα ίδια ονόματα με αυτούς που θέλουν να αναλάβουν τον Πιερικό... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!