La Casa De PIERIKOS!

Έκανε το κόλπο του και έδωσε απαντήσεις ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ!Χάρη σε δυο γκολ του Δαδάκου, ο Πιερικός απέδρασε με 2-1 στην Τσαριτσάνη τον Οικονόμο, για την 8η αγωνιστική του 4ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής. Τα μελανόλευκα παλικάρια απάντησαν στο γήπεδο ότι είναι ΕΔΩ, ενωμένοι και έτοιμοι να επαναφέρουν τον Πιερικό στις επιτυχίες, και να ξεχάσουν το παρελθόν και τις δυσκολίες. Από αύριο μάλιστα, εφόσον όλα κυλήσουν όπως πρέπει στις διοικητικές εκλογές, θα μιλάμε για μια νέα εποχή στον ποδοσφαιρικό ΠΙΕΡΙΚΟ.
Ο Πιερικός άνοιξε το σκορ στις καθυστερήσεις του Α'μέρους ενώ οι Θεσσαλοί ισοφάρισαν με τον Χάμο στο 66. Ο Δαδάκος όμως στο 72 με σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το 1-2 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι Κατερινιώτες με τη νίκη τους αυτή έφτασαν τους οκτώ βαθμούς και ξεκόλλησαν από την προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Πλέον, το ενδιαφέρον μετατοπίζεται στο διοικητικό κομμάτι, εκεί όπου το απόγευμα της Δευτέρας ενώπιον των μελών της Γ.Σ. του συλλόγου οι ενδιαφερόμενοι αναμένεται να ανοίξουν τα χαρτιά τους όσον αφορά στην εμπλοκή τους στα κοινά του Πιερικού.

Η σύνθεση του Πιερικού: Πατσιογεώργος, Βερνάρδος, Τσιούχας, Χατζηδίμπας, Αλ. Καρτσαμπάς, Σκλιοπίδης, Κωτσιαρίδης, Μηλιώτης, Σεχολάρι, Κυπαρίσσης, Δαδάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!