ΛΕΥΚΟΣ ΚΑΠΝΟΣ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ! (Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ)

Ολοκληρώθηκε η Γενική Συνέλευση του Πιερικού στην εκάβη παρουσία περίπου 70 μελών-φίλων της ομάδας, και μετά από περίπου τρεις εβδομάδες συνελεύσεων και παρατάσεων, πλέον έχουμε νέα διοίκηση η οποία καλείται από σήμερα να επαναφέρει τον σύλλογο σε ήρεμα νερά... και να τον φέρει σε διοικητική και αγωνιστική ηρεμία!
Αρχικά, να τονίσουμε ότι η συγκεκριμένη διοίκηση, χαρακτηρίζεται ως διοίκηση ''καμικάζι'', καθώς είναι μια λύση η οποία προετοιμάστηκε και συστήθηκε ως έκτακτη λύση για το καλό και τη συνέχεια της ομάδας του Πιερικού, καθώς όπως τόνισε ο κ.Πασχάλης Τσιτιρόκης, ουδέποτε ήρθε στην επιτροπή ή στη συνέλευση κάποια άλλη έτοιμη πρόταση για την ομάδα.

Έτσι συστρατεύτηκε μια ομάδα ανθρώπων 'εκ των εσω' που θέλουν και έχουν όρεξη να βοηθήσουν, και έχουν τις βεβαιώσεις από διάφορους χορηγούς-χρηματοδότες ώστε να τρέξει και να κυλήσει καλά η ομάδα στο από εδώ και πέρα.  

Επιπλέον, διαβάστηκε στα μέλη της συνέλευσης η επιστολή των Άγγλων που ενδιαφέρονται για το μάνατζμεντ του συλλόγου, (την οποία σας παραθέτουμε στο κάτω μέρος του άρθρου), ΕΝΩ η μοίρα της συγκεκριμένης πρότασης θα κριθεί από τη νέα εκλεγμένη διοίκηση του συλλόγου οπού θα έχει άμεσα τις πρώτες επίσημες συνομιλίες με τους ενδιαφερόμενους.

Η ΝΕΑ 15μελής ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ:

Καλαμπάκας Νικόλαος
Τσιαμπέρας Αθανάσιος
Βασιλειάδης Λευτέρης
Τόσκας Χρήστος
Αστερίου Παναγιώτης
Κουρνούτης Βασίλειος
Ξενίδης Δημήτρης
Ξενίδης Νικόλαος
Ιωακειμίδης Αχιλλέας 
Γκιάτας Αθανάσιος
Τσιτιρόκης Πασχάλης
Πάσχος Σωτήρης
Τσαρτσιταλίδης Σταύρος
Σαρρής Κωνσταντίνος
Παναγιωτίδου Κατερίνα (Βόλει)

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ

Μπάσδρας Αθανάσιος
Βέτσος Ιωάννης
Διαμαντόπουλος Ευάγγελος

Εξελεγκτική επιτροπή

Εξίζογλου Χρήστος
Γιαμαλής Γεώργιος
Βέλλη Κατερίνα

Επίσης, οι Γιάννης Λαζαρίδης και Τίμος Παπαδόπουλος είναι οι πρώτοι επίσημοι χορηγοί της ομάδας, σύμφωνα με τη κατάθεση τους στη συνέλευση.

Ακολουθεί έγγραφο με τα ονόματα της νέας διοίκησης, και η πρόταση-εκδήλωση ενδιαφέροντος μάνατζμεντ από τους Άγγλους: (μεταφρασμένο και πρωτότυπο)





Σημείωση: Το άρθρο θα ανανεώνεται..
*Τις επόμενες ώρες θα υπάρξουν τα βίντεο με τις τοποθετήσεις και τις απόψεις των μελών.

ΑΜΕΣΑ Η ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΑΞΙΩΜΑΤΩΝ

Ακόμα και αύριο είναι πιθανό να συνεδριάσει η νέα διοίκηση, για να κατανεμηθούν τα αξιώματα στο Δ.Σ. Μεγάλο φαβορί για την προεδρία δείχνει ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του ΣΟΠ ΘΥΡΑ 5, Λευτέρης Βασιλειάδης, Κατερινιώτης επιχειρηματίας (συνεργείο αυτοκινήτων), που μπαίνει πρώτη φορά στο συμβούλιο και δύσκολα θα υπάρξει άλλη έκπληξη. Στη θέση του γενικού αρχηγού αναμένεται να γυρίσει ο Αχιλλέας Ιωακειμίδης, ενώ άμεσα θα ξεκαθαρίσει αν ο Πιερικός συνεχίσει με τον υπηρεσιακό τεχνικό Λευτέρη Φωτιάδη ή προσληφθεί άλλος προπονητής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!