Διοικούσα επιτροπή... ''και έχει ο Θεός!''

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η έκτακτη Γενική Συνέλευση του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ στην ΕΚΑΒΗ παρουσία περίπου 100 μελών-φιλάθλων. Μπορεί στο τέλος της ημέρας να μην είχαμε νέο διοικητικό συμβούλιο, όμως είχαμε μια προσωρινή διοικούσα επιτροπή που θα κληθεί να τρέξει την ομάδα από σήμερα έως και την επόμενη Δευτέρα 19/11, τότε που θα πραγματοποιηθεί η εκλογική Γενική Συνέλευση που σύμφωνα με πληροφορίες θα υπάρχει έτοιμη και ολοκληρωμένη πρόταση από υποψήφιο σχήμα που θέλει να αναλάβει την ομάδα.




Η πενταμελής διοικούσα επιτροπή αποτελείται από τους: Νίκος Καλαμπάκας, Πασχάλης Τσιτιρόκης, Βασίλης Τσακιρίδης, Βασίλης Δαδάκος και Παναγιώτης Αστερίου.

Οι παραπάνω κύριοι θα αναλάβουν τα θέματα της ομάδας από σήμερα, δηλαδή θα κληθούν αύριο να καλέσουν την ομάδα σε προπόνηση, να τους ενημερώσουν για τη κατάσταση, να γίνουν κανονικά όλες οι προπονήσεις και η προετοιμασία για τον αγώνα, και να τακτοποιηθούν όλα τα απαιτούμενα ώστε να αγωνιστεί η ομάδα αξιοπρεπώς στον ερχόμενο αγώνα του πρωταθλήματος κόντρα στον Οικονόμο Τσαριτσάνης. Μάλιστα ο Βασίλης Τσακιρίδης ανέλαβε την μεταφορά της ομάδας στη Λάρισα, ενώ υπάρχει και προσφορά εκτός επιτροπής που προσφέρθηκε για το φαγητό του ποδοσφαιρικού τμήματος.



Έπειτα και την επομένη του αγώνα (Δευτέρα 19/11 στις 18:00 στην Εκάβη) θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση με θέμα τις εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου, εκεί το υποψήφιο σχήμα θα εμφανιστεί και θα καταθέσει επίσημα την ολοκληρωμένη πρόταση του για τον Πιερικό και ανάλογα θα ψηφιστεί...

Μπορεί βέβαια να μην έγινε επίσημο το ποιοι είναι αυτοί που θέλουν να αναλάβουν την ομάδα, αλλά υπάρχει έντονη φημολογία για το όνομα του κ.Αθανασιάδη Παναγιώτη -Αλέκου Καλτσίδη και κάποιων αρκετών ανθρώπων δίπλα τους που ουσιαστικά θα καταθέσουν τα ονόματα και τη πρόταση τους τη Δευτέρα στις εκλογές.


Το χρονικό της Γενικής Συνέλευσης:

Αρχικά στη σημερινή Γενική Συνέλευση τον λόγο πήρε ο μέχρι σήμερα πρόεδρος της ομάδας Παναγιώτης Διακουμάκος που ανακοίνωσε την αποχώρηση του και τη διάλυση.Eπίσης δήλωσε πως αποχωρεί έχοντας βάλει από την τσέπη του ένα ποσό της τάξεως των 27.000 ευρώ, ενώ δαπανήθηκαν από την αρχή της χρονιάς περίπου 35.000, με τα υπόλοιπα 8.000 ευρώ να έχουν εισπραχθεί από διαρκείας, διαφημιστικές πινακίδες και προσφορές στον σύλλογο.

του Διοικητικού Συμβουλίου του, ενώ μίλησε για μη στήριξη του στη προσπάθεια που έκανε.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο κ.Πασχάλης Τσιτιρόκης ο οποίος ανακοίνωσε την πρόταση να σχηματιστεί πενταμελής επιτροπή για να ''τρέξει'' την ομάδα μέχρι και τη Δευτέρα οπού και εν τέλει εγκρίθηκε.
Μετέπειτα υπήρξαν αρκετές τοποθετήσεις-απόψεις από αρκετά μέλη της συνέλευσης.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι στην Γενική Συνέλευση παρευρέθηκαν οι πρώην πρόεδροι της ομάδας: Γιάννης Ντούμος και Γιώργος Κοκαβίδης, και αρκετά διοικητικά στελέχη που πλαισίωσαν τις διοικήσεις τα τελευταία χρόνια. Ενώ από πλευράς του Δήμου Κατερίνης παρευρέθηκε ο Νίκος Παπαζιώγας.


Ραντεβού λοιπόν τη Κυριακή στη Τσαριτσάνη, και τη Δευτέρα στις 18:00 στην εκάβη για την εκλογική Γενική Συνέλευση.


*Σε λίγο βίντεο και φωτογραφίες από τη Γ.Σ.*

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!