''Back to work'' στον Πιερικό!

Νέος αέρας πνέει από σήμερα στο Γήπεδο του Πιερικού, καθώς μετά την χθεσινή συνέλευση και την αποχώρηση της διοίκησης Διακουμάκου, οι ποδοσφαιριστές επιστρέφουν και πάλι σύσσωμοι στον αγωνιστικό χώρο, αφού πρώτα ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις από την πενταμελής διοικούσα επιτροπή που βρέθηκε στο γήπεδο και κάνει με τη σειρά της όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να προετοιμαστεί σωστά η ομάδα, και να κατέβει τη Κυριακή στο εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον Οικονόμο Τσαριτσάνης. 
Το κλίμα έδειχνε αρκετά θετικό και τα χαμόγελα φαίνεται ότι έχουν επιστρέψει καθώς υπάρχει έντονη αισιοδοξία από όλους ότι την επόμενη εβδομάδα όλα τα θέματα θα αρχίσουν να μπαίνουν σε μια σειρά.

Λευτέρης Φωτιάδης σε ρόλο έκτακτου προπονητή:
Ο μέχρι πρότινος προπονητής της Κ20  Λευτέρης Φωτιάδης είναι αυτός που ανέλαβε να προετοιμάσει και να κοουτσάρει την ομάδα του Πιερικού τη Κυριακή στη Τσαριτσάνη. 

Επέστρεψε και ο Λαζαρίδης!
Στην ομάδα εντάχθηκε από σήμερα και ο ακραίος αμυντικός Γιάννης Λαζαρίδης μετά από περίπου ένα μήνα, καθώς διευθετήθηκε το ζήτημα που τον κρατούσε εκτός ομάδας, και είναι με τη σειρά του έτοιμος να αγωνιστεί στη Τσαριτσάνη.

Αντίθετα απόντες θα είναι οι αφοί Κραγιόπουλοι για το συγκεκριμένο παιχνίδι καθώς είναι τιμωρημένοι, ενώ αμφίβολος είναι ο Σάκης Καρτσαμπάς λόγω ασθένειας.

Παρών και οι «5»:
Νίκος Καλαμπάκας, Πασχάλης Τσιτιρόκης, Βασίλης Τσακιρίδης, Βασίλης Δαδάκος και Παναγιώτης Αστερίου παρευρέθηκαν στο γήπεδο και πριν η ομάδα βγει για προπόνηση υπήρξε ομιλία εμψύχωσης και ενημέρωσης σε όλο το ποδοσφαιρικό τιμ για το τι μέλι γενέσθαι έως τη Δευτέρα. Ενώ διευθετήθηκε ολόκληρο το πλάνο έως και για τη Κυριακή. Αύριο μάλιστα θα υπάρξει γεύμα στην ομάδα σε κεντρικό εστιατόριο της πόλης, όπως θα υπάρξει και τη Κυριακή το πρωί πριν την αναχώρηση για Θεσσαλία. 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!