Απόψε η εκλογική Συνέλευση του Πιερικού στην εκάβη!

Η πενταμελής επιτροπή που ορίστηκε να τρέξει την ομάδα στη περασμένη συνέλευση της Τετάρτης ολοκλήρωσε το έργο της χθες με επιτυχία, και απόψε στις 18:00 στο πνευματικό κέντρο εκάβη θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση με αποκλειστικό θέμα τις αρχαιρεσίες εκλογής νέου ΔΣ.
Έδειξαν το δρόμο οι ποδοσφαιριστές:
Οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού φρόντισαν χθες στη Τσαριτσάνη να δώσουν εξτρά έναυσμα με τη νίκη τους, ώστε σήμερα να οδηγηθούν τα μέλη με χαμόγελα και αισιοδοξία στην εκάβη για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

Μεγάλο το ενδιαφέρον από το φίλαθλο κοινό του νομού για το μέλλον της ιστορικής ομάδας, και σίγουρα αναμένεται μεγάλη προσέλευση σήμερα στην αίθουσα της εκάβης.

Σε άκρα μυστικότητα οι κινήσεις:

Μπορεί λίγο-πολύ να γνωρίζουμε τις κινήσεις και τα ενδιαφερόμενα σχήματα, ωστόσο όλες οι πλευρές κινούνται σε άκρα μυστικότητα και δεν βγάζουν τα χαρτιά τους πριν ξεκινήσει η συνέλευση. Πληροφορίες λένε πάντως ότι υπάρχει έντονη κινητοποίηση για τη συλλογή μελών στα υποψήφια σχήματα. 
Εκτός αυτού, υπάρχει ένα μαγείρεμα που εξελίσσεται αυτές τις μέρες και εφόσον ''ζεσταθεί'' ίσως να θεωρηθεί έκπληξη για τα διοικητικά της ομάδας, σήμερα θα παρθούν οι αποφάσεις και θα ξέρουμε εν τέλει τι και ποια πρόταση θα έρθει στη πράξη στην εκάβη για να ζητήσει από τα μέλη του Συλλόγου την ομάδα... διότι και πέρσι ακούγαμε πολλά.. αλλά στη πράξη δεν είδαμε... Γιαυτό και εμείς κρατάμε κλειστά τα χαρτιά μας για τους ευνόητους λόγους..
Είδωμεν...
ΌΛΟΙ ΣΤΙΣ 18:00 ΣΤΗΝ ΕΚΑΒΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!