Ισόπαλοι Πιερικός και Αχιλλέας

Από έναν βαθμό μοιράστηκαν Αχιλλέας και Πιερικός απόψε στη Νεοκαισάρεια με σκορ 2-2 σε ενα αρκετά καλό παιχνίδι γεμάτο ένταση και δύναμη. 
Αποτέλεσμα εικόνας για αχιλλέας νεοκαισάρειας
Ο Πιερικός μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο με συνεχόμενες ευκαιρίες, μέχρι που στο 38' ο Κυπαρίσσης από δεξιά έκανε με σουτ το 0-1, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Κατσαμάγκας θα ισοφαρίσει με κεφαλιά σε 1-1.

Στο ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου οι Κατερινιώτες ''καθυστέρησαν'' να μπουνε στο γήπεδο και αυτό το εκμεταλλεύτηκε ο Αχιλλέας καθώς μετά από ανατροπή του Ίτσιου, ο διαιτητής έδειξε πέναλτι οπού εκτέλεσε ο Παπαδόπουλος και έγραψε το 2-1. 

Οι Μελανόλευκοι δεν δέχτηκαν την ανατροπή των γηπεδούχων και ανέβασαν ρυθμούς μέχρι που απάντησαν με ένα εκπληκτικό γκολ του Κραγιόπουλου στο 71' κάνοντας το τελικό 2-2.

*Εκτός των τεσσάρων γραμμών υπήρξε αρκετό παρασκήνιο. Αρχικά να υπογραμμίσουμε ότι ''επίσημα'' ο Πιερικός κατέβηκε στην Νεοκαισάρεια χωρίς τεχνικό τιμ, καθώς πριν τον αγώνα είχαν παραιτηθεί οι Βασίλης Δαδάκος (γενικός αρχηγός), Σάκης Μπασμπανάς (διευθυντής), Μιχάλης Μπίζιος(βοηθός-προπονητής τερματοφυλάκων). Ενώ ο Γιάννης Μυστακίδης που προπονεί έκτακτα την ομάδα είχε την ιδιότητα του εκπροσώπου της.

*Αρκετοί ήταν οι φίλαθλοι του Πιερικού που παρακολούθησαν τον αγώνα στην ''απέναντι'' κερκίδα του γηπέδου.. ωστόσο σε αυτή τη κερκίδα επέλεξαν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση και κάποιοι εκ των διοικούντων οι οποίοι έχουν απομείνει στη διοίκηση, με αποτέλεσμα να υπάρχουν διάφορα επεισόδια καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ φιλάθλων και διοικούντων με αρκετές εντάσεις, με απαίτηση από πλευράς φιλάθλων να παραιτηθούν και να οδηγηθεί η ομάδα σε γενική συνέλευση.

*Απομονωμένος από τους υπόλοιπους ο πρόεδρος Παναγιώτης Διακουμάκος παρακολούθησε και αυτός τον αγώνα από την κεντρική κερκίδα.

*Επίσης τον αγώνα παρακολούθησε στη κερκίδα των φιλάθλων του Πιερικού ο πρώην πρόεδρος και (υποψήφιος ώστε να αναλάβει και πάλι την ομάδα) Παναγιώτης Αθανασιάδης, με αρκετά στελέχη δίπλα του από την διοίκηση του.

*Άγνωστη η επόμενη μέρα για την ομάδα του Πιερικού, πληροφορίες του PNEWS λένε ότι αύριο θα υπάρξουν άλλες 2 επίσημες παραιτήσεις στη διοίκηση, κάτι που σημαίνει πως υποχρεωτικά θα πρέπει να διαλυθεί το Διοικητικό Συμβούλιο και η ομάδα να οδηγηθεί έκτακτα σε Συνέλευση καθώς θα υπάρχει μεγάλη αριθμητική μειονότητα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μπουτσίκος, με βοηθούς τους Κουφό και Χατζηβασιλείου

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Ρούλης Παπαδόπουλος): Γαλάνης, Καταχιώτης, Δερμίσης, Αποστολίδης, Τσιμπούκας, Κατσαρός, Ίτσιος Κων. (46΄Μτσεντλισβίλι), Παγωνίδης, Κατσαμάγκας, Παπαδόπουλος, Ίτσιος Δημ. (80΄Ιωαννίδης)

Πιερικός: Πατσιογιώργος (71΄λ.τ. Κούζας), Βερνάρδος (83΄Δαδάκος), Σκλιοπίδης, Χατζηδίμπας, Κραγιόπουλος Στεφ., Κωτσιαρίδης, Καρτσαμπάς Αθαν., Κραγιόπουλος Μαν., Σεχολάρι, Μηλιώτης (67΄Καρτσαμπάς Αλ.), Κυπαρίσσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!