Νέα παράταση ελέω.. Αγγλίας

Ολοκληρώθηκε μια ακόμη Γενική Συνέλευση πριν από λίγο στην εκάβη παρουσία περίπου 100 μελών, μια συνέλευση που όλοι ήλπιζαν ότι θα είναι εκλογική και ότι θα τελειώσει με τον Πιερικό να βρίσκεται υπό νέα διοίκηση..
Ωστόσο ουδείς εμφανίστηκε στο βήμα να ανακοινώσει κάποια πρόταση, παρά το ότι εδώ και μια εβδομάδα ακούγονται καφενειακά σχήματα και παρατάξεις που ωστόσο τελικά δεν πέρασαν ούτε καν τη πόρτα της εισόδου της αίθουσας. Το αξιοσημείωτο γεγονός που σχολιάστηκε έντονα, ήταν η παρουσία του κ.Μποτσιβάλη και κ.Τζήμα που εν τέλει δεν κατάφεραν να περάσουν την είσοδο της αίθουσας, διότι υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες και κάποια ''γιουχαρίσματα'' για την προσέλευση τους στη συγκεκριμένη συνέλευση. Τελικά οι ίδιοι αποχώρησαν από την εκάβη, χωρίς να υπάρξει κάποια άλλη συνέχεια στο θέμα.

Παρόλα αυτά, το λόγο πήρε ο Πασχάλης Τσιτιρόκης ο οποίος έκανε τον απολογισμό της διοικούσας επιτροπής για την εβδομάδα που πέρασε και για τον χθεσινό αγώνα στη Τσαριτσάνη. Επίσης ξεκαθάρισε ότι στην επιτροπή δεν ήρθε καμία πρόταση για την ομάδα.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος των Παλαιμάχων πήρε το λόγο και προς έκπληξη όλων ανακοίνωσε το ενδιαφέρον Αγγλικού fund, το οποίο ζήτησε την έγκριση της συνέλευσης ώστε να υπάρξει μια παράταση εντός 10 ημερών, ώστε να έρθουν και να καταθέσουν επίσημα τη πρόταση και το πλάνο τους. 

Η πρόταση αυτή κατατέθηκε στο σώμα, και εγκρίθηκε ως λύση εκτάκτου ανάγκης καθώς δεν υπήρχε κάτι άλλο ως πρόταση. 
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Ανδρέας Ρουμελιώτης που ''προσπάθησε'' να κάνει κάποιου είδους διοικητικό-προσωπικό απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, ωστόσο ο ίδιος άφησε στη μέση το λόγο του και αποχώρησε από το βήμα καθώς σχολιάστηκε έντονα από τα μέλη της συνέλευσης ότι είναι εκτός θέματος, καθώς ο όποιος απολογισμός έγινε τη περασμένη εβδομάδα από τον κ.Διακουμάκο.

Έτσι, και μέχρι την επόμενη εβδομάδα (που θα καθοριστεί Γενική Συνέλευση) την ομάδα θα συνεχίσει να ηγείται η πενταμελής επιτροπή που ανέλαβε τη περασμένη Τετάρτη, με τη διαφοροποίηση ότι ο Βασίλης Τσακιρίδης θα αντικατασταθεί από τον επιχειρηματία Γιάννη Λαζαρίδη.

Υπομονή λοιπόν μια ακόμη εβδομάδα, καθώς όπως όλα δείχνουν η Πιερία δεν είναι ικανή και δεν έχει τα ""κότσια"" να ασχοληθεί με μια ποδοσφαιρική ομάδα που λέγεται Πιερικός, ωστόσο όπως όλα δείχνουν η λύση θα ρθει.. μέσω Αγγλίας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!