Θέλουν τον Πιερικό οι Κλάπας-Μαγκρόουν, με θητεία σε ΚΠΡ, Τότεναμ και… παραλίγο ΟΦΗ

Αυτοί είναι οι ενδιαφερόμενοι για την ομάδα του Πιερικού:
Πριν δυο χρόνια κινήθηκαν για να εμπλακούν στα κοινά του ΟΦΗ ένα fund με τον ελληνοαυστραλό, τον Τζον Κλάπα και τον Ντέιβιντ Μαγκρόουν, χωρίς αποτέλεσμα. Μάλιστα, παλιότερα είχαν θητεία σε δυο αγγλικές ομάδες, την Τότεναμ και την ΚΠΡ.
O David Magrone με την εμφάνιση της Τότεναμ


Η αγγλική εταιρεία που εκπροσωπούν, η INTERGRATED SPORTS CONSULTANCY, πλέον θέλει να αναμειχθεί στα κοινά του Πιερικού και αποτελούν την κίνηση που πήρε πρωτοβουλίες τις τελευταίες μέρες, με επιστολή που έστειλαν στα χέρια της διοικούσας επιτροπής, για να αναλύσουν το πρότζεκτ τους. Άμεσα δεν αποκλείεται να δοθεί στη δημοσιότητα η επιστολή που έχει ο Νίκος Καλαμπάκας.
Η εταιρεία »I S C Ltd » είναι θυγατρική εταιρεία της »GOLDING & PARTNERS TRADING AND BUNKERING» με επιτυχημένη ιστορία πάνω από 15 χρόνια στη εξαγωγή πετρελαίου και την εμπορία άνθρακα, ανεφοδιασμού σε καύσιμα και εξαγωγή υδρογονανθράκων από τη Ρωσία Η εταιρεία είναι εγγεγραμμένη στο Χονγκ Κονγκ,διατηρεί γραφείο αντιπροσωπείας στη Μόσχα το οποίο υπεύθυνο για τον έλεγχο και την εφαρμογή των εξαγωγών από τη Ρωσία επίσης διατηρεί γραφείο στην Ελβετία το οποίο είναι υπεύθυνο για την λειτουργία της ευρωπαϊκής αγοράς.


Οι ζυμώσεις βεβαίως συνεχίζονται, ενόψει της γενικής συνέλευσης εκλογών, την Τετάρτη στην “ΕΚΑΒΗ” (18.00), ενώ υπάρχουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι, όπως το σχήμα του Σάκη Τζήμα. Στα αγωνιστικά, οι “μελανόλευκοι” θέλουν τη δεύτερη σερί νίκη, εντός την Κυριακή με τα Μετέωρα, για να δώσουν συνέχεια στο διπλό με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης. Από τους Κατερινιώτες θα λείψει ο Στέφανος Κραγιόπουλος (δεύτερη αγωνιστική τιμωρίας, από τις συνολικά τρεις), ενώ γυρνούν οι Μάνος Κραγιόπουλος και Σάκης Καρτσαμπάς.

arenafm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!