Κατήφορος δίχως τελειωμό..

Εντός έδρας ήττα για τον ''τσαλαπατημένο'' Πιερικό με 0-1 από τον Αλμυρό. 
Αποτέλεσμα εικόνας για πιερικός
Οι μελανόλευκοι που δεν κατάφεραν να σηκώσουν κεφάλι, έδειξαν βαθιά επηρεασμένοι από την τραγική κατάσταση που βιώνει διοικητικά ο σύλλογος και έτσι αντικατοπτρίστηκε στον αγωνιστικό χώρο η συνολική εικόνα της ομάδας.

Για την ιστορία, αν και ο Πιερικός μπορούσε να κερδίσει κάποια πράγματα μέσα στο παιχνίδι, καθώς στο 1ο ημίχρονο είχε αρκετές φάσεις, ήρθε στο 48' το γκολ του Γκίκα για τον Αλμυρό.

Οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού είναι αυτοί που αξίζουν συγχαρητήρια, καθώς είναι αυτοί με την μεγαλύτερη υπομονή, κάνοντας ατομικές προπονήσεις όλη την εβδομάδα για να είναι αγωνιστικά έτοιμοι για το παιχνίδι. Η όποια υπομονή όμως σήμερα τελείωσε, όπως δήλωσε μετά τον αγώνα ο τερματοφύλακας Δημήτρης Πατσιογιώργος οι ποδοσφαιριστές από αύριο και μέχρι να αλλάξει το υπάρχον καθεστώς δεν θα συνεχίσει ούτε τις προπονήσεις, αλλά δεν θα κατέβει και στους αγώνες. Ενώ από τη μεριά του ο προπονητής Ηλίας Βάλης ενημέρωσε ότι με αυτή τη κατάσταση και αυτός δεν μπορεί να συνεχίσει.

Στα υπόλοιπα εκτός αγώνα, ο πρόεδρος Παναγιώτης Διακουμάκος και πριν την έναρξη του αγώνα και κυρίως στο τέλος δέχτηκε έντονες διαμαρτυρίες και γιουχαρίστηκε από μερίδα φιλάθλων του Πιερικού ζητώντας του να αποχωρήσει άμεσα και να ορίσει Γενική Συνέλευση.
Πληροφορίες λένε ότι από αύριο θα υπάρχουν εξελίξεις απ'αυτού καθώς ο Παναγιώτης Διακουμάκος δεν έχει σκοπό να συνεχίσει, καθώς μια ημέρα παραπάνω υπό αυτό το καθεστώς είναι μια καταστροφική ημέρα για την ομάδα. Μάλιστα θα έπρεπε να οριστεί από τη προηγούμενη εβδομάδα Γενική Συνέλευση όμως για κάποιο λόγο αυτή μπλοκαρίστηκε με δικαιολογία μια υποτιθέμενη συνάντηση με τον Δήμαρχο η οποία δεν έγινε ποτέ. Εκτός αυτού το διοικητικό συμβούλιο είναι εκτός καταστατικού και δεν νοείται να συνεχίσει διότι υπάρχουν 11 πρωτοκολλημένες παραιτήσεις.


Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κεφαλάς βοηθούς τους Κωνσταντίν και Παπαδοπούλου.

Πιερικός (Ηλίας Βάλης): Πατσιογιώργος, Καρτσαμπάς Αλ., Χατζηδίμπας, Τσούχας, Καρτσαμπάς Θαν., Κυπαρίσσης, Μηλιώτης (46΄Κραγιόπουλος Στεφ.), Βερνάρδος, Δαδάκος (46΄Σεχολάρι), Κωτσιαρίδης Κραγιόπουλος Μαν..

Γ.Σ. Αλμυρός (Στέλιος Αρσένος): Σταυράκης, Αλεξανδρής, Μπαρούτας, Παπακώστας, Βαγκέλι, Δημηνάς (82΄Καλαμίδας), Τσελεπής (65΄Χατζής), Στουρνάρας, Τζιοβάρας, Τσιόλης (77΄ Δημητρίου), Γκίκας (72΄Τιμπαλέξης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!