''Πλασματική'' εικόνα η ισοπαλία για τον Πιερικό!

Αυτοκτονία στο τέλος για τον Πιερικό, που έχασε δύο ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ βαθμούς στο 89ο λεπτό του αγώνα, σε έναν αγώνα που κανονικά έπρεπε να καθαρίσει πολύ πιο πριν...Ωστόσο το τελικό σκόρ έδειξε 1-1 με γκολ του Βερνάρδου στο 31' και την ψυχρολουσία του Πολυζόπουλου στο 89'. Κακή ή διαχείριση της ομάδας στο τελευταίο 20λεπτο του αγώνα!


Ο Πιερικός μπορούσε άνετα να είχε ''τελειώσει τον αγώνα'' με τις χαμένες ευκαιρίες και το δοκάρι στο 51΄με τον Κραγιόπουλο, απέναντι στους Θεσσαλούς που από το 65' αγωνίζονταν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Φορτούνη όμως «πλήρωσε» την κακή οπισθοχώρηση στο τέλος.
Στο 90' αποβλήθηκε ο Δαδάκος με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ενώ στο 93' υπήρξαν φωνές των Κατερινιωτών για πέναλτι.

Έντονα σχολιάστηκε η διαχείριση της ομάδας και το πως ''έλεγξαν'' το παιχνίδι οι Μελανόλευκοι, ενώ στην αλλαγή του Μάνου Κραγιόπουλου, ο νεαρός έδειξε έντονη δυσαρέσκεια για αυτή την επιλογή κάτι που φάνηκε έντονα βγαίνοντας από τον αγωνιστικό χώρο. Γενικότερα η αντίδραση της ομάδας μετά την κόκκινη των Μετεώρων ήταν εντελώς ανώριμη, και αυτό στοίχισε στο τέλος. Όπως και να χει, η προσπάθεια συνεχίζεται, και από αύριο μπαίνουμε σε ρυθμούς συνέλευσης και πάλι, οπού ελπίζουμε επιτέλους να έχουμε θετικές εξελίξεις στα διοικητικά της ομάδος. Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί τη Τετάρτη στις 18:00 στην εκάβη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!