Έχασε αλλά άρεσε o Πιερικός

 Ο ΑΟ Κέρκυρα επικράτησε με 1-0 του Πιερικού σε φιλική αναμέτρηση στο ΕΑΚ Κέρκυρας, αγώνας που έγινε στο πλαίσιο της προετοιμασίας των Φαιάκων, ενόψει της επανέναρξης της Σούπερ Λιγκ και της αντίστοιχης των Μακεδόνων, πριν τη σέντρα στη Β' Εθνική. Το μοναδικό γκολ της συνάντησης πέτυχε ο Βασιλόγιαννης στο 5ο λεπτο. Μέτρια, σε γενικές γραμμές, η παρουσία της ομάδας τουΝίκου Γκουλή, που ανέβασε, κάπως, στροφές στην επανάληψη, χωρίς να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία των γηπεδούχων.
Η σύνθεση του Πιερικού: Βασιλειάδης (68' Τόλιος), Παπαστεργίου, Γιαζιτζόγλου, Ντόικιτς, Καρτσαμπάς (68' Δήμου), Λόπεζ, Φαμπίνιο, Ίτσιος (68' Καθάριος), Κόιτς (77' Παπαδόπουλος), Σεχολάρι (77' Βραχνάς), Ντάνι.

2 σχόλια:

  1. Ρε τι μαλακίες γράφετε? Τι μέτρια εμφάνιση? Μπαλάρα έπαιξε η ομάδα. 1 γκολ δεν λέει τίποτα σε φιλικό. Πείτε ότι ο Πιερικός έπαιζε την Κερκυρα! Πείτε και για την κατοχή. Πείτε για 7 Κατερινιώτες και 4 κάτω των 20 ετών. Γιατί δεν τα λέτε αυτά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αμα δεν υπαρχει υποστηρίξει απο την ομαδα και δεν τα μαθουνε κατι τετοια πως να τα πουμε ?Παντως απο της πρωτες πληροφοριες λιγο μετα τον αγωνα αυτα τα στοιχεία μας εδωσαν σημερα θα βγουν παραπανω πραγματα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!