Ο πρόεδρος του Πιερικού Κώστας Παπαδόπουλος στα 11 βήματα με τον Δημήτρη Κεραηλίδη


Παρέμβαση στην τηλεοπτική 'αθλητική' εκπομπή ''Στα 11 βήματα'' της ΔΙΟΝ τηλεόρασης έκανε ο πρόεδρος του Πιερικού Κώστας Παπαδόπουλος και μίλησε για την επόμενη μέρα και για την νέα διοίκηση που θα πλαισιώσει τον ίδιο απο αύριο.
(Παρακάτω απόσπασμα από την συνομιλία στην εκπομπή)



Κώστας Παπαδόπουλος: ''Το τελευταίο εικοσαήμερο η πόρτα της εξόδου μου ήταν πάρα πολύ κοντά, η χορηγίες της Football League είναι αστείες, υπάρχει μεγάλη δυσκολία, διάφορες ομάδες στην Μακεδονία είναι ταλαιπωρημένες γιατί έχουν πέσει σημαντικά οι χορηγίες αναγκάστηκαν να δαπανήσουν της αποταμιεύσεις. Ξέρω ότι ο Πιερικός έχει πάρα πολύ κόσμο που τον αγαπάει και ελπίζω ότι μετά την τελευταία συγκέντρωση φίλαθλων Πιερικού που οργάνωσε ο Ερασιτέχνης έχει αλλάξει η φορά των πραγμάτων, απο αύριο αλλάζει το διοικητικό συμβούλιο, υπάρχει μεγάλη συμμέτοχη και γιαυτό τους ευχαριστώ όλους στα νέα διοικητικά της ομάδας, συζητούμε καθημερινά με όλους για την επόμενη μέρα του Πιερικού, αγωνιζόμαστε και εκτιμώ ότι θα είμαστε σε θέση την Τρίτη να προχωρήσουμε σε ανακοινώσεις. Εκτιμώ οτι με την συνεργασία με το νέο ΔΣ που θα προκύψει και των τεχνικών μας θα συγκροτήσουμε μια ομάδα η οποία θα κινηθεί πρωταγωνιστικά. Έλεγα πάρα πολλές φορές ότι ο Πιερικός αν είναι η διοίκηση του είναι μικρός, εάν είναι ο κόσμος του είναι μεγάλος, ευτυχώς ο Πιερικός είναι ο κόσμος του και ο κόσμος του είναι πολλής και μεγάλος, έχουμε υποχρέωση απέναντι σε αυτήν την κοινωνία και σε αυτόν τον κόσμο να κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια φέτος να μπούμε επιθετικά σε αυτό το πρωτάθλημα, έτσι ώστε να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα, μια αξιοπρεπείς ομάδα που θα παίξει καλό ποδόσφαιρο θα κολακεύεται ο κόσμος και ότι προκύψει. Πρέπει ο κόσμος να συσπειρωθεί γύρω από την ομάδα, να βγάλουμε τις δυνάμεις μας μαζί με την νέα διοίκηση και εκτιμώ ότι όλα τα καλά είναι μπροστά μας.''

2 σχόλια:

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!