Τέσσερα νέα πρόσωπα για το Δ.Σ. του Πιερικού στο οποίο συνεχίζουν τρείς

Νέα πρόσωπα πλαισιώνουν τη νέα διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός. Ο πρόεδρος Κώστας Παπαδόπουλος έκανε άνοιγμα στην ποδοσφαιρική κοινωνία της Πιερίας και μετά απο συντονισμένες επαφές και ενέργειες κατάφερε να εμπλουτίσει με νέα πρόσωπα το διοικητικό σχήμα του ιστορικού Πιερικού φρεσκάροντας έτσι ουσιαστικά τον νευραλγικό αυτό χώρο.
Τάσος Σαραϊλίδης αυτοκινητιστής, Ανδρέας Ρουμελιώτης δικηγόρος, Αντώνης Βραχνός εκπαιδευτικός και Μπάμπης Πεΐδης, αθλητικογράφος και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Πιερικού.
Ο Κώστας Παπαδόπουλος συνεχίζει στο νέο Δ.Σ., όπως και ο γνωστός επιχειρηματίας Παύλος Μπατάλας, ενώ εκπρόσωπος του ερασιτέχνη θα είναι στο διοικητικό σχήμα ο πρόεδρος του ΣΦΚ, Πασχάλης Τσιτιρόκης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι επαφές με παλαίμαχους ποδοσφαιριστές συνεχίζονται ώστε να μπούνε στη νέα διοίκηση κι άλλες γνωστές φυσιογνωμίες της μελανόλευκης οικογένειας στη διοίκηση, κάτι άλλωστε που θα δυναμώσει ακόμη περισσότερο την παμπιερική επιστράτευση στην προσπάθεια να γίνει ξανά ο Πιερικός το καμάρι της Πιερίας και των ανθρώπων της.
Και σίγουρα ένας ισχυρός Πιερικός, θα προσελκύσει και νέους επενδυτές που θα έχουν λόγο να επενδύσουν στον σύλλογο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!