Προγραμματισμός απο την επιτροπή Παλαιμάχων

Κινητικότητα επικρατεί στο διοικητικό σκέλος της ΠΑΕ της Πιερίας. Κι αυτό γιατί αποφασίστηκε πλέον ενεργά και η συμμετοχή των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών οι οποίοι καλούνται να συσπειρώσουν τον φίλαθλο κόσμο της Πιερίας.

Ήδη αποφασίστηκε η συμμετοχή τριμελής επιτροπής στα κοινά του Πιερικού ιστορικού συλλόγου και πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί αυτή, με τους Βασίλη Δαδάκο και Μπάμπη Πεΐδη να μπαίνουν στο Δ.Σ. της ΠΑΕ Πιερικός και τον Κώστα Πόδα να είναι ο τρίτος της επιτροπής που εξωδιοικητικά θα συμπληρώνει την τριάδα η οποία θα "τρέχει" τα θέματα τα οποία έχουν να κάνουν με το τεχνικό και αγωνιστικό  κομμάτι της ομάδας της Πιερίας.

Οι τρείς άντρες θα αποτελέσουν τους άμεσους συνεργάτες του Γιώργου Φοιρού με τον Κώστα Παπαδόπουλο να αφοσιώνεται στην ανεύρεση των οικονομικών προϋποθέσεων που θα πρέπει να έχει ο σύλλογος της Πιερίας ώστε να λειτουργεί σύμφωνα με το όνομα και την ιστορία του.
Μπορεί επίσημα η νέα διοίκηση να μην έχει παρουσιαστεί ακόμη αλλά οι τρείς Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές έχουν ξεκινήσει τις διαδικασίες για να χτισθεί το νέο, ανταγωνιστικό, αγωνιστικό προφίλ του Πιερικού.

Χωρίς μεγάλα λόγια, τυμπανοκρουσίες και διαγγέλματα, σύντομα θα γνωστοποιηθούν οι κινήσεις που θα γίνουν στα πλαίσια της νέας αγωνιστικής περιόδου, που στόχο θα έχει την δημιουργία μιας καλής ομάδας που θα εκφράζει τους φιλάθλους της Πιερίας και το ποδόσφαιρο της περιοχής.

Ήδη τα μηνύματα είναι πολύ ενθαρρυντικά με την κίνηση των διαρκείας να είναι εμφανώς βελτιωμένη, σε σύγκριση με τις αρχικές προβλέψεις και την περσινή ίδια χρονικά περίοδο.

Αυτό που με ένα στόμα και μια φωνή λένε οι τρείς Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, είναι ότι πρέπει να γίνει το πάν ώστε ο φίλαθλος κόσμος να επιστρέψει κοντά στην ομάδα. 
Με σωστό και υλοποιήσιμο προγραμματισμό, με αλήθειες σε ποδοσφαιριστές, προπονητές και φιλάθλους, με σωστές και διάφανες συναλλαγές και πάνω απο όλα με νοικοκυροσύνη, πολύ δουλειά και λίγα λόγια, ο Πιερικός θα ξαναγίνει αυτό που θέλει ο κόσμος της Πιερίας.

Αυτός είναι ο άμεσος στόχος και προς αυτή την κατεύθυνση να κινηθούν όλοι στο νέο συμβούλιο που σύντομα θα ανακοινωθεί και επίσημα.

Pieriasport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!