Δημήτρης Πατσιογιώργος: Η δουλειά είναι το πάν. Όνειρο μου η εθνική ομάδα

Η φετινή χρονιά δεν ήταν η καλύτερη σίγουρα για τον Πιερικό.Έδωσε όμως το δικαίωμα σε νέα παιδιά του ιστορικού συλλόγου της Πιερίας, να πάρουν χρόνο συμμετοχής και να διακριθούν στις θέσεις που αγωνίστηκαν. Ένα απο αυτά ο Δημήτρης Πατσιογιώργος, που δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Σωστά προετοιμασμένος και δουλεμένος απο τον "δάσκαλο" του Γιάννη Συμεωνίδη, κάθησε με αξιοπρέπεια, ετοιμότητα και ενθουσιασμό κάτω απο τα δοκάρια της Κατερινιώτικης ομάδας και δικαίωσε όλους όσους πίστεψαν σε αυτόν.
Οι παρουσίες του κέντρισαν το ενδιαφέρον ομάδων της μεγάλης κατηγορίας και σίγουρα με δεδομένα τον καλό του χαρακτήρα, τα πλούσια σωματικά του προσόντα και τη διάθεση του για δουλειά, αυτό είναι ένα επεισόδιο το οποίο θα απασχολήσει προσεχώς, άπαντες στην οικογένεια της ποδοσφαιρικής Πιερίας.

Πρώτη παρουσία φέτος σε ένα δύσκολο και σκληρό πρωτάθλημα όπως από της Β΄ Εθνικής. Πές μου τα συναισθήματα σου.
Περίμενα αυτή τη στιγμή πολύ καιρό. Αισθάνομαι χαρούμενος και τυχερός που ξεκίνησα από μια μεγάλη ομάδα όπως ο Πιερικός και θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές μου και την διοίκηση που με εμπιστεύτηκαν.


 Ήταν μια δύσκολη χρονιά η φετινή για τον Πιερικό. Παρόλα αυτά δόθηκαν ευκαιρίες σε κάποια παιδιά να διακριθούν. Πιστεύεις υπάρχει ταλέντο στην ομάδα.
Ήταν όντως δύσκολη χρονιά η φετινή. Δόθηκαν ευκαιρίες σε νέα παιδιά και θεωρώ ότι αυτό είναι πολύ και σίγουρα πιστεύω ότι υπάρχει πολύ ταλέντο στην ομάδα.

 Οι καλές σου εμφανίσεις τράβηξαν τα βλέμματα επάνω σου. Αλλάζει για εσένα κάτι αυτό ή συνεχίζεις απερίσκεπτος τη δουλειά που σε έφερε κάτω από τα δοκάρια του Πιερικού.
Δεν αλλάζει κάτι. Η δουλειά είναι το παν. Θα συνεχίσω να δουλεύω ακόμη πιο σκληρά και θα δούμε τα υπόλοιπα στην πορεία.

Πές μου δυο λόγια για τον προπονητή σου στη θέση του τερματοφύλακα Γιάννη Συμεωνίδη.
Ο Γιάννης είναι εξαιρετικός σε αυτό που κάνει. Είναι δίπλα μας και μας στηρίζει.   Εμένα προσωπικά με βοήθησε πολύ, ειδικά φέτος που δουλέψαμε παρά πολύ καλά. Και φάνηκε αυτό και στο γήπεδο με όλους τους  τερματοφύλακες που αγωνίστηκαν.

Οι προσωπικοί σου στόχοι μέχρι που φτάνουν?
 Οι προσωπικοί μου στόχοι φτάνουν αρκετά ψηλά. Όνειρο μου είναι η εθνική ομάδα. Όλα πιστεύω είναι θέμα δουλειάς. Μακάρι κάποια στιγμή να τα καταφέρω.


πηγή:pieriasport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!