Ολλανδικές «Σειρήνες» για Γιώργο Βραχνό

Πρόσκληση για δοκιμαστικά “trials” δέχθηκε ο ποδοσφαιριστής του Πιερικού Γιώργος Βραχνός, από 2 ομάδες της Ολλανδίας.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ενημέρωσε την ΠΑΕ Πιερικός και θα μεταβεί στην χώρα της τουλίπας την Τρίτη 4 Ιουνίου αφού έχει εξασφαλίσει άδεια από την ομάδα του μέχρι και την επόμενη Δευτέρα 10 Ιουνίου.
Είναι μια τιμητική για την ομάδα της Κατερίνης πρόσκληση αυτή των Ολλανδών στον νεαρό ποδοσφαιριστή του Πιερικού συλλόγου Γιώργο Βραχνό, ο οποίος μπορεί φέτος να μην πήρε πολύ χρόνο συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα με την φανέλα της Πιερικής ομάδας, έδειξε όμως στα παιχνίδια που χρησιμοποιήθηκε τα στοιχεία αυτά που θέλουν οι Ολλανδοί για να εντάξουν έναν νεαρό ποδοσφαιριστή στην ομάδα τους.

Σύμφωνα με πηγές του “Pieriasport”, το ενδιαφέρον για τον νεαρό ποδοσφαιριστή προέρχεται από μια ομάδα Β΄ εθνικής κατηγορίας και μια Α΄ εθνικής, η οποία πρωταγωνιστεί στο Ολλανδικό πρωτάθλημα και είναι παγκόσμια γνωστή στο χώρο του ποδοσφαίρου αφού ανήκει στους συλλόγους που συμμετέχουν ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια στην κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση της Ευρώπης. Ο συγκεκριμένος σύλλογος διατηρεί ομάδα στην Β΄εθνική της Ολλανδίας και γι αυτήν θέλει να «δεί» τον Κατερινιώτη νεαρό ακραίο μεσοεπιθετικό ποδοσφαιριστή.

pieriasport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!