Αποχωρεί ο Παπαδόπουλος ;;

Της τελευταίες ημέρες βλέπουμε πως στην ομάδα του Πιερικού επικρατεί μια ‘’διακριτική’’ σιγή σε όλα τα θέματα καθώς δεν λειτουργεί τίποτα. Υπάρχει στασιμότητα ακόμα και στην οργάνωση για την νέα χρονιά, η ομάδα έχει μείνει με 14 παίκτες στο ρόστερ. Σύμφωνα με της δικές μας πηγές πάντως ο πρόεδρος Κώστας Παπαδόπουλος δείχνει να τα παρατάει και να αποχωρεί τελικά από την ομάδα, καθώς και ο ίδιος δηλώνει ότι έχει τέτοια πρόθεση και ότι ‘’δεν πάει άλλο’’.
Η συνέχεια θα είναι ενδιαφέρουσα…

Μέινετε συντονισμένοι στο PierikosNewsBlog.

5 σχόλια:

  1. Στο καλο και να μην μας γραφεις πουλημενε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάγκες όμως τώρα αν πάμε και παίζουμε στις Φούφες σας θέλω μπροστά και όχι να την στρίψετε για Θεσσαλονίκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Oσοι ηταν να την στριψουν για Θεσσαλονικη το εχουν κανει ηδη εδω και πολυ καιρο.Εμεις που ακομα ειμαστε διπλα στον ΠΙΕΡΙΚΟ δεν προκειται να τον αφησουμε μονο του ουτε στο Γ τοπικο. ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΙΕΡΙΚΟΣ. ΘΥΡΑ 5.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είτε φύγει , είτε μείνει , είτε έρθει ο Αμπράμοβιτσ , εάν ο κόσμος δεν στηρίξει την ομάδα , δεν πρόκειται να δούμε φως.
    Στήριξη σημαίνει είμαι ΠΙΕΡΙΚΟΣ ή τουλάχιστον πρώτα βάζω το Πιερικό και μετά όλους τους άλλους
    30 ευρώ είχε το διαρκείας στην θύρα 5 για 20 παιγνίδια Β εθνικής , δηλαδή 1,5 ευρώ το ματσ.
    Που είναι ο κόσμος να ενισχύσει και να πάρει 3.000 κομμάτια και να γεμίσει το γήπεδο. Να δώσει φτερά σε παίκτες , να κάνει έδρα τη Κατερίνη να δώσει χρώμα τις Κυριακές και να νιώσει η όποια διοίκηση ότι έχει στήριγμα δυνατό.
    Που είναι ο εμπορικός κόσμος της περιοχής να στηρίξει την ομάδα , που άν βγεί Α εθνική στη τοπική αγορά κάθε αγωνιστική θα εισρέουν χιλιάδες ευρώ ?
    Που είναι οι τοπικές αρχές που ούτε ένα όνομα γηπέδου δεν είναι σε θέση να δώσουνε , άκου Α ΔΑΚ το γήπεδο μας ?
    Που είναι οι δημοσιογράφοι της πόλης μας που στεναχωριούνται για τον ακατανόμαστο συμπολίτη λέγε με ΑΕ Ποντίων Ηρακλή και την ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ μας την έχουν σε δεύτερη μοίρα , κάποιοι άλλοι μυρίστηκαν φαί στη βόρεια Πιερία και ισοπεδώνουν το ΠΙΕΡΙΚΟ με τους νεόπλουτους.
    Υπό αυτές τις συνθήκες ποιός λογικός άνθρωπος θα θυσίαζε λεφτά , λεφτά φορολογημένα από επιχειρηματική δραστηριότητα που πιθανόν να βγήκαν με κόπο για να πάρει την ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ .
    συμπέρασμα Εάν ο κόσμος δεν αγκαλιάσει την ομάδα εάν ο κόσμος δεν στηρίξει όποιος και να ρθεί στη διοίκηση η αποτυχία θα είναι προδιαγεγραμένη .
    και όσοι ηθελημένα το ξεχνούν , η Κατερίνη έγινε γνωστή στο Πανελλήνιο από το ΠΙΕΡΙΚΟ , έως τότε στο μόνο που μας αναφέρανε ήταν για τα Κατερινιώτικα Βουβάλια
    only PIERIKOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!