Θεοδοσιάδης: «Συγχαρητήρια για την εμφάνιση»

Ο Πιερικός μπορεί να αποκλείστηκε από την Καλλονή, όμως, στην τεχνική ηγεσία επικρατεί ικανοποίηση για την εικόνα που είχε η ομάδα στη Λέσβο.
Θεοδοσιάδης: «Συγχαρητήρια για την εμφάνιση» | onsports.gr
«Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες αυτής της ομάδας για την εικόνα που έδειξαν. Αξίζουν να βρίσκονται όλοι τους σε αυτήν την ομάδα τόσο για την εμφάνιση όσο και για τον ζήλο που δείχνουν, γιατί σκύβουν το κεφάλι και δουλεύουν», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Θεοδοσιάδης μετά το τέλος του ματς στο «Κώστας Κεντέρης».
Ο συνεργάτης του Γιώργου Φοιρού στον πάγκο των Κατερινιωτών, πρόσθεσε ότι: «Η ομάδα της Καλλονής ξεκίνησε πολύ καλά το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, είχε στη συνέχεια κάποια ατυχή αποτελέσματα, αλλά θεωρώ ότι το μάλλον θα είναι καλύτερο με την ομάδα που διαθέτει. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα της Καλλονής και ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία την οποία είχαμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!