Θεοδοσιάδης: «Είμαι εκνευρισμένος, Δεν θα περάσουν έτσι αυτές οι συμπεριφορές»

Χαρούμενος μόνο για τους τρεις πόντους, εκνευρισμένος από τη συμπεριφορά ορισμένων εμφανίστηκε ο Νίκος Θεοδοσιάδης, χωρίς να κατονομάσει. «Ο Βατανιακός διαθέτει παρόν και μέλλον», το σχόλιο του Σάκη Παπαβασιλείου.

Αναλυτικά όσα είπαν οι δύο προπονητές μετά το 2-1 του Πιερικού επί του Βατανιακού:
Νίκος Θεοδοσιαδης (προπονητής Πιερικού): «Ήταν ένα παιχνίδι με ιδιαιτερότητα μιας και παίζανε δυο ομάδες τοπικές. Ενώ το παιχνίδι εξελισσόταν πολύ καλά για μας στο α' μέρος όταν και βρεθήκαμε μπροστά στο σκορ με 0-2, στη συνέχεια εμφανιστήκαμε πολύ αγχωμένοι, με πολλά ατομικά λάθη στο χώρο του κέντρου, πολλές λάθος πάσες και πολλές κακές επιλογές. Καταλαβαίνω ότι το άγχος ήταν μεγάλο, όμως αυτό δε μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία. Ενώ προηγούμασταν με δυο γκολ δώσαμε το δικαίωμα στον αντίπαλο να πιέσει, να μειώσει και να ελπίζει σε ισοφάριση. Είμαι ευχαριστημένος μόνο από τους τρεις βαθμούς. Είμαι εκνευρισμένος από κάποιες συμπεριφορές, οι οποίες δε θα περάσουν έτσι, όσο είμαι εγώ στην ομάδα, αυτά θα τελειώσουν. Κάποιες συμπεριφορες, αγωνιστικες και μη των ποδοσφαιριστων, θα πρεπει να αλλαχθουν Συγχαρητήρια στο Βατανιακό, η εικόνα της ομάδας δεν έχει καμια σχέση με τα πρώτα παιχνίδια. Αυτό είναι καθαρά δουλειά του Σάκη Παπαβασιλείου. Εμείς από αύριο θα αρχίουμε να δουλεύουμε σε κομμάτια που χρειάζεται να αλλάξουν. Συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια, στο ποδόσφαιρο η νίκη είναι η ουσία και σήμερα την πήραμε, ενώ σε άλλα παιχνίδια που ήμασταν πολύ καλύτεροι δεν τα είχαμε καταφέρει. Καλή συνέχεια στο Βατανιακό και στον προπονητή του.
Σάκης Παπαβασιλείου (προπονητής Βατανιακού): Η ομάδα σήμερα έδειξε ότι διαθέτει παρόν και μέλλον. Ήμασταν κυρίαρχοι στο παιχνίδι, όμως μείναμε πίσω στο σκορ από δυο παιδαριώδη λάθη. Παρόλο που μείναμε με δέκα παίκτες, είχαμε περισσότερες ευκαιρίες, με αποκορύφωμα τη φάση με το διπλό δοκάρι. Μπορούσαμε ακόμα και τη νίκη. Δε μας απομένει κάτι άλλο από το να δουλέψουμε καθημερινά για να μπορούμε να παίρνουμε τις νίκες στα παιχνίδια, διότι μόνο αυτό μετράει στο ποδόσφαιρο. Εύχομαι στον Πιερικό καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα, να κάνει περήφανους τους Κατερινιώτες και μακάρι αυτό ν' αρχίσει από σήμερα. Έχουμε συνηθίσει τον Πιερικό στο ανώτερο επίπεδο, όμως η εικόνα της ομάδας θα πρέπει να αλλάξει. Αυτό γίνεται μόνο μέσα από καθημερινή δουλειά και πιστεύω ότι θα έχουν καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια. Συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια που κάνανε και πιστεύω ότι στα επομενα παιχνίδι θα είμαστε ακόμα καλύτεροι.
Απαντώντας σε ερώτηση αν «κόστισε» η απουσία του Μίλτου Γιαπιτζή στα μετόπισθεν ο Παπαβασιλείου είπε: «Δε στεκόμαστε σε μια απουσία, μπορεί ο Γιαπιτζής να είναι πολύτιμος αλλά θεωρώ ότι και ο Γιαλαμίδης δεν ευθύνεται ατομικά για τα γκολ. Σε κάθε γκολ, ευθύνη έχει όλη η ομάδα συνολικά. Γενικά δείξαμε πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο, τα γκολ που δεχτήκαμε προήλθαν από παιδαριώδη λάθη, στα οποία και θα δουλέψουμε για να τα διορθώσουμε στη συνέχεια».
Πηγή: Katerinisport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!