Όλοι μαζί για το διπλό στην ''έδρα'' του

Με στόχο την επιστροφή στις νίκες θα παραταχθεί ο Πιερικός κόντρα στο Βατανιακό, στο δευτεριάτικο κατερινιώτικο ντέρμπι. Η ομάδα του Πιερικού, με το Νίκο Θεοδοσιάδη να πραγματοποιεί το ντεπούτο του στην τεχνική ηγεσία, δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλειες, κάτι το οποίο γνωρίζουν άπαντες στο σύλλογο. 
Βέβαια, η αποστολή της ομάδας κάθε άλλο παρά εύκολη είναι, μιας και ο Βατανιακός παλεύει όλα τα παιχνίδια και δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα "σάκο του μποξ" των πρώτων αγωνιστικών. Επίσης, σε καμια περίπτωση στον Πιερικό δε ξεγελιούνται από το 3-0 του Κυπέλλου, στην αρχή της χρονιάς, καθώς το αυριανό παιχνίδι είναι εντελώς διαφορετικό. 
Στα θετικά για τον Πιερικό είναι ότι η ομάδα θα αγωνιστεί τυπικά εκτός έδρας, αλλά ουσιαστικά εντός, γεγονός που οπωσδήποτε προσφέρει ένα αβαντάζ εν όψει της "μάχης" της Κατερίνης. Στα αγωνιστικά, η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με την καθιερωμένη χαλαρή προπόνηση της Κυριακής. 
Ο Νίκος Θεοδοσιάδης δεν "έβγαλε" αποστολή και θα επιλέξει τους 18 λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεσή του, εκτός από τους γνωστούς απόντες Κρουσταλέλη, Λαζαρίδη, Ν. Ιορδανίδη και Μπρίτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!