Απαγόρευση μετακίνησης οπαδών της Νίκης στην Κατερίνη

Έπειτα από αίτημα της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πιερίας προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού εκδόθηκε απόφαση από τον αρμόδιο Υφυπουργό Ιωάννη Ανδριανό, σύμφωνα με την οποία, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας, απαγορεύεται η μετακίνηση οπαδών της Νίκης Βόλου στο Α' ΔΑΚ Κατερίνης, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 1/12/2013 ημέρα Κυριακή και ώρα 15:00, μεταξύ...
...των ομάδων ΠΑΕ Πιερικός – ΠΑΕ Νίκη Βόλου για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Football League περιόδου 2013-2014.
Παράλληλα απαγορεύεται η διάθεση εισιτηρίων στους οπαδούς της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, ομοίως για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.
Η συγκεκριμένη απόφαση πάρθηκε καθώς την ίδια ημέρα και ώρα διεξάγεται στο Αιγίνιο ο αγώνας ανάμεσα στην ΠΑΕ Αιγινιακός και την ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας. Ομοίως και για τους ίδιους λόγους, απαγορεύτηκε και η μετακίνηση των οπαδών της Αναγέννησης Καρδίτσας στο Δημοτικό Γήπεδο Αιγινίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!