Είσαι Πιερικός μόνο για 1 ημίχρονο....


Ξαναβρήκε τη... Δόξα της, 2-1 τον Πιερικό | onsports.gr
Την δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Δόξα Δράμας. Οι «μαυραετοί» επιβλήθηκαν 2-1 του Πιερικού στην έδρα τους και επέστρεψαν στα τρίποντα μετά από οκτώ αγωνιστικές.
Η πρώτη νίκη ήταν τη δεύτερη αγωνιστική κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας και από τότε ακολούθησαν τέσσερις ήττες και τέσσερις ισοπαλίες.
Ο Πιερικός πάγωσε τη Δράμα στο 33' όταν πήρε κεφάλι στο σκορ στο 32' με τον Μανίκα. Η Δόξα όμως αντεπιτέθηκε στην επανάληψη και ανέτρεψε τα δεδομένα.
Αρχικά στο 53' με κεφαλιά του Κάσσου και στο 85' με γκολ του Ρούτση.
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Δαύκος, Γελαδάρης, Θεοδωρέλης, Μιλένκοβιτς (46' Μπέκα), Στεργιανός, Βλασόπουλος, Ρούτσης (89' Κίκοφ), Κάσσος, Στόικος (46' Χιντασέλι), Κυριακίδης, Ετόφ.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Παπατολίκας, Νίκου (58' Παπατόλιος), Αποστολίδης (87' Παπαδόπουλος), Ντόικιτς, Ελευθεριάδης, Καθάριος, Ιορδανίδης, Μανίκας, Καρτσαμπάς, Αθανασίου, Ιτσιος (75' Κέρι).

4 σχόλια:

  1. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΗΤΕ. ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΚΑΙΩ ΤΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ( ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΩ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΤΖΑΜΠΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ) !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mono pou pires diarkeias mlkia ekanes;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γυρω στο 25-30 αποδοση ειχε το 2/1.... καλα καναν η παικτες βγαλανε τζακι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λοίπον μάγκες...μόλις γύρισα απο Δράμα. Το θεματάκι μας ειναι πίσω παιδιά! μην το ψάχνετε και μπροστα δεν ειδα επιθετικότητα. Αλλα πισω τα παιδακια καναν νηπιακά λάθη! Αυτός ο Ιορδανίδης δεν καταλαβαίνω γιατι δεν του δίνουν μια θέση πίσω στην άμυνα. πέρσι εβγαλε μια σεζον και ειναι πιο δυνατός απο κάποιους αλλους! Τελος παντων θελεις μεταγραφες πισω μπροστα στην μεση και γενικά τα πραγματα ειναι δυσκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!