Αποχώρηση και απο την Ομάδα Νέων του Πιερικού


Τα πράγματα για την ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ αυξάνονται σε καθημερινή βάση με τους ποδοσφαιριστές να δηλώνουν δυσαρεστημένοι με τα κάκιστα οικονομικά δεδομένα που επικρατούν στην Μελανόλευκη ΠΑΕ.

Τον ίδιο δρόμο ακολουθούν και στην ομάδα νέων όπου ποδοσφαιριστές προτιμούν να αγωνιστούν σε ερασιτεχνική ομάδα παρά στους Νέους του ΠΙΕΡΙΚΟΥ. Ο λόγος για τον Φρέντυ Αλία, ένας εκ των βασικών πρωταγωνιστών στην περσινή πετυχημένη σεζόν με την Κ17 που αποφάσισε να αποχωρίσει απο την ομάδα νέων. Ο Νεαρός στόπερ δεν πρόλαβε να κάνει επίσημη συμμετοχή λόγο του τραυματισμού του, ετσι αποχωρεί απο την οικογένεια του Πιερικού με προορισμό την τοπική ομάδα του Ν. Κεραμιδίου όπου θα συναντήσει και τον προπονητή που τον ανέδειξε απο νεαρή ηλικία Ηλία Μπαζάκο.

Στα αγωνιστικά θέματα ο νέος τεχνικός Θεοφάνης Δεληγιαννίδης καλείται να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας όπως επίσης και να δει τι ενισχύσει μπορεί να γίνει σε βασικές θέσεις στην περίοδο των μεταγραφών του Ιανουαρίου.


Γιάννης Ελενίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!