Πιερικός: Πόλος έλξης ο Αθανασίου
Με βάση τις καλές εμφανίσεις του στον Πιερικό, ο νεαρός δεξιός μπακ (παίζει και αμυντικό χαφ), Αντώνης Αθανασίου, που παλιότερα έπαιζε σε Ατρόμητο και Κέρκυρα, μπαίνει στο στόχαστρο του Άρη (οι κίτρινοι της Θεσσαλονίκης... καίγονται για παίκτες κάτω των 24 ετών), σύμφωνα με πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Αθλητικά Νέα των συντακτών». Την ύπαρξη του θέματος δεν διέψευδαν από τους Κατερινιώτες και έτσι το ζήτημα θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.
Την ίδια στιγμή, σενάρια στην Κατερίνη (pierikosnews) ήθελαν τον Πιερικό να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ζουλιέν Φερνάντεζ. Ο έμπειρος Γάλλος μέσος όμως, που αποχώρησε από τον Αιγινιακό και συνεργάστηκε στον Ηρακλή με το Νίκο Θεοδοσιάδη, έχει «αλμυρό» κασέ και δύσκολα θα ενισχύσει τους μελανόλευκους, που βρίσκονται σε πολύ «σφιχτή» οικονομική κατάσταση (εκτός απροόπτου πάντα, αν και όντως έχει υπάρξει μια σχετική διερευνητική κρούση).
Στο προσκήνιο για τους Κατερινιώτες παραμένουν τα ονόματα των Χιονίδη, Ντόση, Νατσιόπουλου και Μάθιου Σίλβα, αλλά «κλειδί» είναι οι αποχωρήσεις. Τις επόμενες μέρες ο πρόεδρος Κώστας Παπαδόπουλος θα προσπαθήσει να προχωρήσει σε πληρωμές, για να βελτιωθεί το κλίμα, ενώ οι παίκτες του Πιερικού έχουν τριήμερο ρεπό και γυρνούν την Παρασκευή στα καθήκοντά τους. Πριν το ματς με τον Απόλλωνα δεν αποκλείεται να δοθεί κάποιο φιλικό, ενώ τη Δευτέρα οι «ρεζέρβες» ήρθαν ισόπαλες 1-1 με τον Βατανιακό σε τεστ (σκόραραν ο Καραθάνας για τον Πιερικό και ο Φουλίδης για την ομάδα του Βατάν).

Θ.ΨΥΧΟΓΙΟΣ