ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

«Το κέρδος δεν είναι μόνο η νίκη, αλλά και το γεγονός ότι οι νεαροί μας αθλητές ανταποκρίθηκαν πλήρως στο ρόλο που τους ανατέθηκε»
 Μετά τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με τη Νίκη Βόλου στην Κατερίνη για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ της Β΄ εθνικής κατηγορίας, ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Στέλιος Χατζηιωάννου, στην ιστοσελίδα του συλλόγου  www.pierikosbc.gr έκανε την παρακάτω δήλωση:
Στέλιος Χατζηιωάννου - προπονητής Πιερικού Αρχελάου: «Δεδομένου των συνθηκών η ομάδα μας την Κυριακή έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση και μια πολύ σημαντική νίκη. Εκτός από τις απουσίες των Τσαϊτουρίδη, Αμπαρά και Γεωργούλα,  ήταν και οι ασθένειες βασικών παικτών που δυσκόλεψαν την προετοιμασία μας μέσα στην εβδομάδα. Παρ' όλα αυτά ανταποκριθήκαμε στις δυσκολίες ενός αγώνα που ήταν ιδιαίτερα κρίσιμος. Το κέρδος δεν είναι μόνο η νίκη, αλλά και το γεγονός ότι οι νεαροί μας αθλητές ανταποκρίθηκαν πλήρως στο ρόλο που τους ανατέθηκε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!