Μιλάει με Φερνάντες ο Πιερικός

Η επόμενη μέρα μετά και την ήττα εντός έδρας απο την Κέρκυρα βρίσκει τον Πιερικό να προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του και να φέρει μια τάξη στην ομάδα.

 Η διοίκηση της Κατερινιώτικης ΠΑΕ αυτές της μέρες κοιτάει να ξεκαθαρίσει τα οικονομικά θέματα των παικτών που έχουν φύγει και της πληρωμές του υπάρχον ρόστερ. Απο την άλλη το τεχνικό τιμ έχει αρχίσει ήδη να κοιτάει διακριτικά κάποιους παίκτες απο την ελεύθερη αγορά για τον χειμερινό μεταγραφικό σχεδιασμό, πληροφορίες του PierikosNews δίνουν να μιλάει ήδη με τον Ζουλιέν Φερνάντεζ οπού χθες αποδεσμεύτηκε απο την ομάδα του Αιγινιακού. Η θέσεις οπού θα γίνουν μεταγραφές είναι πάνω-κάτω γνωστές, καθώς η ομάδα έδειξε να πονάει σε κέντρο και επίθεση μετά και την φυγή των Σερέτη, Στεφανίδη. Επίσης μετά και τον τραυματισμό και του Κρουσταλέλη, θα υπάρξει κίνηση και για αριστερό μπακ. Για την γραμμή κρούσης οι ιθύνοντες των Μελανόλευκων μιλάνε ήδη με Σέρβο σέντερ φορ. Όλα αυτά θα συζητηθούν καλύτερα μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων, καθώς το θέμα που καίει σήμερα την ομάδα και τους διοικούντες του Πιερικού είναι οι πληρωμές των παικτών.

Γιώργος Σιδηρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!