Τελειώνει και ο Ελευθεριάδης

Το θέμα των αποδεσμεύσεων θέλουν να κλείσουν στην ομάδα του Πιερικού, και αυτό να γίνει μέχρι της αρχές του νέου χρόνου. 
Μια ακόμη και ίσως και η τελευταία για την χειμερινή περίοδο αποχώρηση θα είναι αυτή του Χρήστου Ελευθεριάδη, ο νεαρός μεσοεπιθετικός του Πιερικού, μίλησε με τον πρόεδρο Κώστα Παπαδόπουλο και αποφασίστηκε να χωρίσουν οι δρόμοι των δύο πλευρών.

Απο εκεί και πέρα, οι διοικούντες των Μελανόλευκων έχουν καταλήξει σε κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών αφού ο μεταγραφικός σχεδιασμός έχει ξεκινήσει ήδη. Οι πρώτοι στόχοι των ιθυνόντων της ομάδας θα είναι στην θέση σέντερ-φορ και θα είναι ξένος με συμμετοχές και αρκετά γκολ στην 1η κατηγορία της χώρας του. Δυο προσθήκες θα γίνουν σίγουρα στα χαφ, καθώς εκεί πονάει αρκετά αυτήν την στιγμή ο Πιερικός, για εκείνη την θέση γίνονται συζητήσεις με δύο Έλληνες ποδοσφαιριστές, με τον έναν μάλιστα να έρχεται απο την Σούπερ λίγκ. Μετά την φυγή του Νίκου Ιορδανίδη στα σέντερ μπακ, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κίνηση για μεταγραφή, καθώς ο Κώστας Αποστολίδης ενδέχεται να αλλάξει θέση και θα μπορεί να αγωνίζεται και ως κεντρικός αμυντικός. 

Γιώργος Σιδηρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!