Γιαννούλης: «Θέλουμε ακόμα πιο δυνατή συμπαράσταση απο τον κόσμο!»

Ο Δημήτρης Γιαννούλης μίλησε στο flnews.gr για την «αναγέννηση» του Πιερικού και τον ΠΑΟΚ.

Ένας… άλλος Πιερικός κάνει την εμφάνισή του τις τελευταίες αγωνιστικές στον 2ο όμιλο της Football League. Η ομάδα της Κατερίνης μετά το βαρύ 4-1 από την Αναγέννηση Καρδίτσας, έχει καταφέρει να συγκεντρώσει 5 πόντους στα τρία τελευταία ματς και από την τροχιά του υποβιβασμού, φιγουράρει πλέον στην 6η θέση μαζί με τον Τύρναβο.
Στο παιχνίδι της Κυριακής (01/02) με τον Απόλλωνα 1926 οι «μελανόλευκοι» αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ, κατάφεραν να ανατρέψουν τα σε βάρος τους δεδομένα και να πανηγυρίσουν ένα σπουδαίο τρίποντο. Πρωταγωνιστής ο 20χρονος αριστερός μέσος, Δημήτρης Γιαννούλης, ο οποίος με δύο ασίστ έσπρωξε τον Πιερικό στην επικράτηση και έκανε ακόμα και τον αντίπαλο προπονητή, Παναγιώτη Διλμπέρη να παραδεχτεί ότι το ματς χάθηκε από τον νεαρό εξτρέμ!




Αναλυτικά η συνέντευξη του Δημήτρη Γιαννούλη στο flnews.

Για τις τελευταίες εμφανίσεις του Πιερικού:

«Πάμε καλά, δόξα τω Θεό. Όπως δουλεύαμε, δουλεύουμε, όμως με την αλλαγή προπονητή άλλαξε η ψυχολογία μας. Οι στόχοι μας δεν αλλάζουν. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι για να πετύχουμε τη σωτηρία».

Για το νεανικό ρόστερ της ομάδας της Κατερίνης:

«Έχουμε όρεξη και βλέπουμε ο μέλλον με αισιοδοξία. Αν δείτε τον μέσο όρο ηλικίας των παιδιών που έπαιξαν απέναντι στον Απόλλωνα ήταν 22 ετών. Είμαστε νεανικό σύνολο με ταλέντο. Τον χειμώνα το ρόστερ άλλαξε σε μεγάλο βαθμό. Ψάχνουμε να βρούμε τα πατήματά μας και θέλουμε καθημερινά να βελτιωνόμαστε. Ό,τι δικαιούμαστε, βέβαια, το έχουμε πάρει μέχρι τώρα».

Για τις δύο τελευταίες ανατροπές:

Σίγουρα αυτό δείχνει ψυχή. Ήταν σπουδαίο αποτέλεσμα απέναντι στον Ηρακλή. Όλοι γνωρίζουμε τη δυναμική του».

Για τις ομάδες που έχει ξεχωρίσει:

«Ο Ηρακλής στον 2ο όμιλο είναι μία κλάση πάνω από τις άλλες ομάδες, όπως η ΑΕΚ στον νότο. Έχουν ρόστερ Super League. Και η Λαμία έχει πολύ καλή ομάδα, ενώ ευχάριστη έκπληξη είναι η Ζάκυνθος που έχει όπλο την έδρα».

Για τα εργομετρικά που πέρασε στον ΠΑΟΚ και τα σενάρια δανεισμού στον ΟΦΗ:

«Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν να περάσω από εργομετρικά. Ωστόσο, δεν είχα καμία ενημέρωση ότι υπήρχε ενδεχόμενο να παραχωρηθώ στον ΟΦΗ».

Για τον προσωπικό του στόχο:

«Σίγουρα θέλω να παίζω και να γυρίσω στον ΠΑΟΚ. Γνωρίζω ότι έρχεται σε κάθε ματς ο κύριος Κωστίκος και μας παρακολουθεί. Στόχος μου είναι να συνεχίσω τη σκληρή δουλειά και να επιστρέψω για βελτιωμένος για να βοηθήσω».

Για το επίπεδο του πρωταθλήματος:

«Το επίπεδο είναι καλύτερο από πέρυσι. Πολλές ομάδες ενισχύθηκαν για να πετύχουν τον στόχο τους και, σίγουρα, ο δεύτερος γύρος αναμένεται πιο ανταγωνιστικός».

Για τη στήριξη του κόσμου:

«Θέλουμε ακόμα πιο δυνατή συμπαράσταση. Εκπροσωπούμε μία ποδοσφαιρική πόλη και θέλουμε τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθειά μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!