Ηλίας Σαραηλίδης : Στο ίδιο τέμπο μέχρι το τέλος!!

Ο 18χρονος τερματοφύλακας του Πιερικού μας μεταδίδει την κατάσταση στα αποδυτήρια της ομάδας και το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει.


Σε πολύ καλή βαθμολογική θέση βρίσκεται ο Πιερικός που πιστεύεις οφείλεται αυτό ;

Ο Πιερικός είναι και θα είναι μια ομάδα που θα παλεύει πάντα για το καλύτερο, η βαθμολογική μας θέση με λίγο παραπάνω τύχη θα ήταν αρκετά καλύτερη αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία για εμάς. Θα συνεχίσουμε σαν ομάδα μέχρι τέλους, τα καλά αποτελέσματα τώρα οφείλονται στο οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια και τις καλές προπονήσεις αφού όλοι μας δίνουμε το 100% σε κάθε παιχνίδι.

Είσαι και εσύ απο τα νεαρότερα παιδιά στην ομάδα πως είναι οι σχέσεις σου με τους συμπαίκτες σου ;

Όλα τα παιδιά είμαστε μια παρέα εγώ σαν τερματοφύλακας έχω καλές σχέσεις με τον Παπατολίκα ο οποίος είναι σαν δεύτερος προπονητής για εμένα.

Κάποιο μήνυμα που θα ήθελες να δώσεις στον Κόσμο ;


Ξέρω οτι ο κόσμος είναι απογοητευμένος απο την ομάδα απο άλλες χρονιές, φέτος όμως κάνουμε όλοι μας διοίκηση και έμψυχο δυναμικό οτι καλύτερο μπορούμε για εμάς, ο κόσμος είναι το κίνητρο της Νίκης και τον θέλουμε κοντά μας και την Κυριακή με την Λαμία.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!