ΣΤΑΜΑΤΗΣ: «ΤΙΜΩΡΕΙ ΤΑ ΛΑΘΗ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ!»

Μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του ομίλου είναι αδιαμφισβήτητα ο Πιερικός, που συμπλήρωσε τέσσερα ματς αήττητος και αντεπιτίθεται με τον Θωμά Γράφα προς τη σωτηρία, ενώ ένας εκ των σκόρερ και πρωταγωνιστών στο κυριακάτικο διπλό στον Εύοσμο, ο φορ Ανδρέας Σταματής, μίλησε στην «ARENA PRESS».
Σταματής: «Τιμωρεί τα λάθη ο Πιερικός!»
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑΘΕΟΦΙΛΟΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ
Δικαιολογημένη είναι η ευφορία στην Κατερίνη, από τις απανωτές νίκες με Απόλλωνα Καλαμαριάς και Αγροτικό Αστέρα (πρώτο διπλό φέτος την Κυριακή με 2-3), που φέρνουν στο έκτο σκαλί τους «μελανόλευκους». Η ομάδα του Θωμά Γράφα συνδυάζει την ουσία με το καλό θέαμα, στηριζόμενη στην επιθετική τριπλέτα «φωτιά» των Σταματή, Γιαννούλη και Μυστακίδη (και συχνά τους πλαισιώνει, κυρίως ερχόμενος από τον πάγκο, ο Παλιάτσιος). Ο 21χρονος επιθετικός, Ανδρέας Σταματής, που πέτυχε το 0-1 στον Εύοσμο και ακόμα έχει παίξει σε ΑΕΚ, Πανιώνιο, Πανηλειακό και Ηρακλή Ψαχνών, δήλωσε: «Στον Εύοσμο μας περίμενε ένα ντέρμπι σε δύσκολο γήπεδο. Είχαμε πιο καθαρό μυαλό, ήμασταν άψογοι στην τακτική και χτυπήσαμε τον αντίπαλο στις αδυναμίες του. Ο Αγροτικός Αστέρας λόγω της έδρας είχε άγχος, έδειξε πιο νευρικός και πιεσμένος. Ο Πιερικός ξέρει να τιμωρεί λάθη αντιπάλων. Όποιος μας υποτιμά φέτος, συνήθως το πληρώνει. Μετά το ματς με τον Ηρακλή, δείχνουμε αναγεννημένοι. Μεγάλο μερίδιο ανήκει στον προπονητή, κ. Γράφα, που πέρασε τη φιλοσοφία του γρήγορα, δίνοντας ρόλους σε κάθε παίκτη και παίρνοντας το μάξιμουμ από τον καθένα. Ήταν μια νίκη διπλής αξίας στη Θεσσαλονίκη, ο αντίπαλος έχει ίδιο στόχο και είναι σημαντικό ότι τον νικήσαμε δυο φορές φέτος. Κάναμε αυτό που έπρεπε και ο Πιερικός δεν αξίζει να πέσει».
«ΚΑΝΕΙΣ… ΗΣΥΧΟΣ!»
Για να συνεχίσει ο Σταματής: «Οι ισορροπίες στη βαθμολογία είναι εύθραυστες, γίνεται μεγάλη μάχη και κανείς δεν… κοιμάται ήσυχος από την 5η θέση και κάτω. Όλα τα ματς είναι κομβικά, δεν… διαλέγουμε κανένα. Έχουμε νεανική ομάδα και μετρά πολύ η ψυχολογία και η ικανότητα. Η διοίκηση προσπαθεί για το καλύτερο και εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε την αντεπίθεση. Την Παρασκευή με τη Λάρισα θέλουμε κοντά μας τον κόσμο, για να κυνηγήσουμε την υπέρβαση ή έστω να επεκτείνουμε το αήττητο σερί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!