Η ''τρύπα'' του κέντρου και οι απώλειες φέραν εύκολη ήττα στον Πιερικό

Ολυμπιακός Βόλου – Πιερικός 4-0 Εύκολη ήττα στο Βόλο

Στο… ρελαντί οι Θεσσαλοί κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς χωρίς ουσιαστικά να συναντήσουν αντίσταση από την ομάδα της Κατερίνης

Το 4 στα 4 κατάφερε να κάνει ο Ολυμπιακός Βόλου που με… κεκτημένη ταχύτητα από το «διπλό» επί της ΑΕΛ επικράτησε και του Πιερικού με 4-0 στο ΕΑΚ για την 19η αγωνιστική του Βορείου ομίλου της Football League.

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά οι παίκτες του Δημήτρη Ελευθερόπουλου πήραν τα ηνία του αγώνα και έφτασαν σχετικά νωρίς στο γκολ. Συγκεκριμένα, στο 13’ ο Γιαλούσης εκτέλεσε κόρνερ, ο Μπαλντοβαλίεφ πήρε την κεφαλιά και ο Τριανταφυλλάκος με κοντινή προβολή έκανε το 1-0.
Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί μάλιστα οι γηπεδούχοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ με τον Μπαλντοβαλίεφ στο 19’ να εκτελεί απευθείας φάουλ και τον Παπατολίκα να μην μπορεί να αποσοβήσει το 2-0.

Η συνέχεια ήταν ένας επιθετικός «μονόλογος» για τους Θεσσαλούς που είχαν ευκαιρίες για τρίτο γκολ με τον Θέο στο 33’, τον Μπάρμπα στο 35’, αλλά οι προσπάθειές τους καρποφόρησαν στο 48’ με τον πρώτο να κάνει το δυνατό σουτ στέλνοντας την μπάλα για μια ακόμη φορά στα δίχτυα του Παπατολίκα.

Συνεπώς, με το 3-0 να δίνει σαφέστατο προβάδισμα στους γηπεδούχους τα εναπομείναντα λεπτά πήραν διαδικαστικό χαρακτήρα, με τους παίκτες του Ελευθερόπουλου πάντως να φτάνουν σε ένα ακόμη γκολ στις καθυστερήσεις με τον Καρρά να διαμορφώνει το τελικό 4-0.

Ολυμπιακός Βόλου (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Ρίζος, Μπάρμπας, Γιαλούσης, Μπουτζίκος, Κυζιρίδης, Ζέρης (58' Καρράς), Μπιτάνγκ, Θέος (73' Διαμαντόπουλος), Μπεριάν (38' Νικολιάς), Μπαλντοβαλίεφ, Τριανταφυλλάκος

Πιερικός (Θωμάς Γράφας): Παπατολίκας, Λαμπάκης (27' Καρατάσιος), Καραγιαννίδης, Καρτσαμπάς, Μπουζούκης, Μπαξεβάνος, Παλιάτσιος, Σταματής, Ντόσης, Κατσιαμήτας (49' Γιαννόπουλος), Μπαστάνης (60' Βιλανάκης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!