ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΛΑΡΙΣΑΣ!

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πιερικού για τον αγώνα της Παρασκευής (13/02) στο Δημοτικό Στάδιο Κατερίνης με αντίπαλο την ΑΕΛ, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του Βορείου ομίλου του πρωταθλήματος της Football League. Ο Θωμάς Γράφας επέλεξε 18 παίκτες για την αποστολή του αγώνα, οι οποίοι είναι οι εξής: Παπατολίκας, Γκουτζελάς, Καρτσαμπάς, Χατζόγλου, Καραγιαννίδης, Λαμπάκης, Μπουζούκης, Ντόσης, Τσιάρας, Μυστακίδης, Γιαννούλης, Μπαξεβάνος, Παλιάτσιος, Σταματής, Γιαννόπουλος, Καρατάσιος, Βιλανάκης και Μπαστάνης. 



Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ για το εντός έδρας ματς του πρωταθλήματος της Football League με τον Πιερικό την Παρασκευή (13/02) στις 18:00 στο Στάδιο Κατερίνης. Οι 18 ποδοσφαιριστές που επέλεξε για την αποστολή ο τεχνικός, Παναγιώτης Τζαναβάρας, είναι οι: Αποστολίδης, Πατσογιώργος, Μουλόπουλος, Καρανίκας, Σαρακατσάνος, Μελισσάς, Κουρτεσιώτης, Μπανούσης, Νεμπεγλέρας, Πινδώνης, Φλεριβάλ, Γιάντσης, Ενγκεσάν, Μπόγιοβιτς, Σερτζίνιο, Περίκο, Πίντο και Παμλίδης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!