Θωμάς Γράφας: «Η ομάδα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του κόσμου»

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης μίλησε απόψε ο προπονητής της ομάδας του Πιερικού, Θωμάς Γράφας για την πολύ καλή δουλεία που γίνετε τον τελευταίο καιρό στους 'Μελανόλευκους', για τον ερχόμενο αγώνα με Τύρναβο, και για τον κόσμο που πρέπει να στήριξη αυτήν την τεράστια προσπάθεια.
Για την ικανοποιητική πορεία του Πιερικού:
Εκείνο που άλλαξε τα πράγματα είναι η δουλειά, ο τρόπος που δουλεύουμε, τα παιδιά είναι καλοί ποδοσφαιριστές, δουλεύουμε σωστά, και φαίνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Είμαστε μια οικογένεια και φαίνεται αυτό από τα παιδιά, σίγουρα το μπάτζετ και το ρόστερ μας είναι χαμηλό αλλά τα παιδιά έχουν θέληση, όρεξη για διάκριση και αυτό που βγάζουν κάθε εβδομάδα είναι ότι θέλουν να κάνουν το ένα βήμα παραπάνω.

Για την ήττα στον Βόλο.
Κάθε ομάδα, κάθε σύνολο έχει μια μέρα που δεν είναι και η καλύτερη της , δεν θα μείνω στις απουσίες, ήταν θέμα ''κακής'' ημερας για την ομάδα,

Για τον ερχόμενο ''κρίσιμο αγώνα'' με τον Τύρναβο.
Έχω πει ότι δεν μπορείς να μιλάς για εύκολα παιχνίδια ούτε για δύσκολα, θεωρώ ότι αν δεν δείχνεις την απαιτούμενη προσοχή, μπορεί να σου δημιουργηθεί πρόβλημα. Εμείς επικεντρωνόμαστε στο παιχνίδι της Κυριακής και κοιτάμε να κάνουμε το καλύτερο για να επιτευχθεί ο στόχος της ομάδας μας.

Για τον φίλαθλο κόσμο του Πιερικού.

Νομίζω ότι έχει ξεκινήσει μια ικανοποιητική προσπάθεια, η ομάδα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του κόσμου ,και σίγουρα ο κόσμος πρέπει να αποτελέσει τον 12ο παίχτη μας σε κάθε παιχνίδι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!