ΕΚΤΑΚΤΟ: Η σήμερα, η Γ'Εθνικη αύριο!!!

Πιερικός..... Σε οριακό σημείο

Σε οριακό σημείο είναι πλέον τα πράγματα για την διεξαγωγή του Κυριακάτικου αγώνα με τον Αιγινιακό για την ομάδα της Κατερίνης.

Μέχρι αργά το βράδυ της Πέμπτης ο πρόεδρος του Πιερικού Κώστας Παπαδόπουλος δεν είχε βρεί τον τρόπο να καλύψει μια απο τις τελευταίες ανοιχτές εκκρεμότητες γιατί το ποσό που υπολείπεται και είναι απαιτητό είναι αρκετά υψηλό,
με το πρόβλημα πλέον να γίνεται κάτι παραπάνω απο υπαρκτό και με κίνδυνο να τελειώσει εδώ η διαδικασία των πλέι-άουτ για την ομάδα της Πιερίας.

Άν σήμερα Παρασκευή η κατάσταση παραμείνει ώς έχει, τότε είναι πολύ πιθανό και ρεαλιστικά αναπόφευκτο να γραφτεί πολύ νωρίτερα απο το τέλος του μίνι πρωταθλήματος ο τραγικός επίλογος για τον Πιερικό.

Δηλαδή η πτώση στην Γ΄Εθνική κατηγορία.

4 σχόλια:

  1. Αφού κανείς δεν ασχολείται με τον Πιερικό. Αν ο Πιερικός φέτος έκοβε 5.000 εισιτήρια σε κάθε ματς από 10€, θα είχε έσοδα πάνω από 800.000€ από τα εισιτήρια μόνο. Θα υπήρχε πρόβλημα τότε; Σε καμία περίπτωση. Όσο ο Πιερικός δεν είναι υπόθεση του κόσμου της Κατερίνςη και είναι υπόθεση του κάθε Παπαδόπουλου (που ο άνθρωπος μπο΄ρεί να έχει τις καλύτερες των προθέσεων) αυτό θα είναι το αποτέλεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΠΟΥΣΤΟΜΩΡΑ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΓΑΜΑΤΕ. ΟΠΟΥ ΒΡΟΥΜΕ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ. ΑΝΤΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΒΡΑΧΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ. ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΔΙΟΙΗΚΗΣΗ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν μπορω να καταλάβω το κάθε παιδαρελι να παιρνει σήμερα 9000-10000 ευρω κανοντας προσφυγή και μετα να πηγαινει στο ερασιτεχνικό γιατί αυτή είναι η αξία του και να παρακαλάει να πάρει κανένα 50ευρω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ξανα πεστα αδερφε ετσι ειναι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!