Πιο κοντά σε ''Piexit'' ο Πιερικός! Κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών εαν δεν.....

Μάχη για τις οφειλές δίνει η διοίκηση του Πιερικού.


Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση βρίσκεται ο Πιερικός λόγω των πολλών προσφυγών που υπάρχουν σε προσφυγές πρώην ποδοσφαιριστών και προπονητών! Παρότι έως τον Μάρτιο η ομάδα της Κατερίνης έχει πληρώσει 106.000 ευρώ για χρέη, την Τρίτη (05/05) εκδικάστηκαν πολλές ακόμα προσφυγές και δύο εξ αυτών πρέπει να τακτοποιηθούν εντός 15 ημερών, διαφορετικά το μέλλον των «μελανόλευκων» στα play out θα είναι αβέβαιο.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του flnews.gr, δόσεις έχουν καταβληθεί στους ''μπαλαδόρους'' Λαζαρίδη, Παπατόλιο, Ίτσιο, Ελευθεριάδη, ενώ το ίδιο συνέβη και με τους Νικολίτση, Ιορδανίδη. Την Τρίτη (05/05) ενεργοποιήθηκαν ποινές από τους παιχταράδες που πέρασαν απο τον Πιερικό,,, Σωτήρη Καραγκούνη, Διονύση Μιχαηλίδη, Γιώργου Βραχνού οι οποίοι διεκδικούν συνολικά ένα ποσό περίπου 20.000 ευρώ, ενώ πήρε αναβολή η προσφυγή του πρώην προπονητή τερματοφυλάκων, Γιάννη Συμεωνίδη! Υπολογίζεται, λοιπόν, ότι η ΠΑΕ θα πρέπει να πληρώσει ένα ποσό της τάξης των 50.000 ευρώ περίπου, ώστε να μην διακινδυνεύσει τη συμμετοχή της στα μπαράζ!






4 σχόλια:

  1. Θυμάμαι μια δήλωση που είχε κάνει ο Παπαδόπουλος πριν δύο χρόνια, ότι αν πέσει η ομάδα στα χέρια του να τον κρεμάσουμε στο κέντρο της πλατείας. Ήρθε η ώρα να βγάλουμε γούστα λοιπόν???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. G ethniki Kai polu einai.....kai kala sas gamane kai krima pou den sas gamhsan Kai alloi paiktes apo tha katerini!!!!kai eseis oi 2 o enas 16,5 kai o allos 18 xronwn otan milate tha sebeste get h polh einai mikrh...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λοιπόν ξεκινάμε ένα-ένα....
      Αγαπητέ φίλε-συγγενεί-δικηγόρε του κάθε ονομαζόμενου....
      1ον) Ο Πιερικός δεν θα σου κάνει την χάρη.....ξες εσυ....
      2ον) Τι εννοείς;; εμείς ίσα ίσα τους ποδοσφαιριστάς τους επαινέσαμε!! Αλλά τελικά όποιος έχει την μύγα μυγιάζεται.... (χωρίς πλακα, ειναι αρκετά καλοί ποδοσφαιριστές π.χ ο Καραγκούνης, δεν υπάρχει λόγος να θιγόμαστε.. κοιτάξτε που βρίσκετε....και καλά κάνει..)
      3ον)Όσοι ποδοσφαιριστές που πέρασαν απο τον Πιερικό και καναν προσφυγή κτλπ κτλπ κατέληξαν τοπικά (και με χειρότερα εως ίδια χρήματα).... νομίζω λέει πολλά....
      4ον) Ενηλικιωθήκαμε :D O ένας είναι 18 και ο άλλος 20!!!!!!!
      5ον)Η πόλη είναι μικρή, και το κόμπλεξ μεγάλο!

      Διαγραφή
  3. Επίσης γιατι αρκετοί πρέπει να ήταν αυτοί που πήρα το άρθρο ως ειρωνία κτλπ κτλπ... εμείς σεβόμαστε τα δικαιώματα που εχει ο καθένας απέναντι στην ομάδα και η ομαδα προς αυτονα, αυτο ελειπε.... και μακάρι ολοι να διεκδηκήσουν αυτα που τους αναλογούν.... Οι ατάκες ''μπαλαδόροι-παιχταραδες'' δεν ήταν ουτε ειρωνία ουτε χλεαυσμός προς πρόσωπα, οι όποιες εκφράσεις δεν ηταν στοχευμένες ουτε για τον εναν ουτε για τον αλλον ποδοσφαιριστη ολους τους σεβομαστε και με το παραπανω... αν καποιος πρεπει να το παρει σαν ειρωνια ειναι η διοικούντες του Πιερικού!!!!! Σαν να τους λεμε εμεις μεσα απο αυτά ''Καλα ρε @!!#$!#%.... σου κάνουν προσφυγή τα παιδιά που μεγάλωσαν στην ομάδα σου, σε κοροιδεύει ολο το πανελλήνιο, ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! .... Θα μου πεις , τι θα κανουν... αλλα αυτά αφήστε τα για το καλοκαίρι, ας σωθεί η ομάδα που ειναι το τρέχον (και πολυ δεν το θελουν αυτο) και θα δουμε τι θα γινει με αυτούς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!