ΝΙΚΗ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΝΙΚΟ ΚΟΥΡΟΥΖΙΔΗ!

Εύκολα και...''ωραία'' ο Πιερικός κέρδισε τον Δωτιέα Αγιάς με 1-0 με γκολ του Αποστολίδη οπού σε τρεις συνεχόμενους αγώνες σημείωσε τρία γκολ. Αυτή η νίκη, πέρα του ότι η ομάδα μας σώζει την κατηγορία χωρίς να έχει ανάγκη ούτε καν τους 6 βαθμούς που λογικά θα επιστρέψουν, αφιερώθηκε αποκλειστικά στον αδικοχαμένο Νίκο Κουρουζίδη οπού δόξασε την ομάδα μας, στα παλιά καλά χρόνια.


Ο Πιερικός αν και χωρίς να έχει στην αρχική του σύνθεση κλασικό φορ και επιθετικό χαφ, κατάφερε να κερδίσει και όχι μόνο αυτό, αλλά και να παίξει ένα σίγουρο και σωστό ποδόσφαιρο. Το σκορ θα μπορούσε άνετα να έχει μεγαλύτερες διαστάσεις όταν αρχικά ο Καράμπελας βρέθηκε στη περιοχή και με πλασέ πάνω στην κίνηση έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ. Επίσης υπήρξε και τριπλή ευκαιρία με τους Αποστολίδη και Τροίρη με συνεχόμενες προσπάθειες καθώς η μπάλα μπλοκάριζε στα πόδια των αμυντικών, στην ίδια φάση ο Τσιώλης έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Λίγο αργότερα ακυρώθηκε και κανονικό γκολ για τον Πιερικό, όταν ο Τσιώλης βρέθηκε πλάγια δεξιά και αφού έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, σηκώθηκε η σημαία ψηλά με τις αντιδράσεις του κόσμου και του πάγκου να είναι έντονες..

Το χρυσό γκολ ήρθε στο 40', όταν ο Αποστολίδης βρέθηκε απο τα αριστερά στην περιοχή σούταρε, και ενώ η μπάλα πήγαινε στα δίχτυα, ο αμυντικός του Δωτιέα την έστειλε μια ώρα αρχύτερα...

Στο 2ο ημίχρονο ο Πιερικός έπαιξε συγκεντρωμένα και χωρίς να κινδυνέψει σε καμία περίπτωση κράτησε και το σκορ, οπού και πάλι μπορούσε να σκοράρει, ειδικά στα τελευταία λεπτά έπειτα απο συνεχόμενες ευκαιρίες των Πέεφ, Καράμπελα  Κωνσταντίνου και Αποστολίδη.


Μια νίκη πέρα για πέρα δίκαιη για τον Πιερικό, που παραμένει και τυπικά στη κατηγορία. 


Στο τέλος του αγώνα, οι ποδοσφαιριστές και το τιμ της ομάδας σήκωσαν ψηλά τα χέρια, αφιέρωσαν την νίκη στον τεράστιο Νίκο Κουρουζίδη και χειροκρότησαν τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο οπού και εκείνοι ανταπέδωσαν με μεγάλο παλμό.


*Λίγο πρίν την έναρξη του αγώνα, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για την μεγάλη απώλεια του Νίκου Κουρουζίδη, επίσης όλοι οι ποδοσφαιριστές φορούσαν μαύρα περιβρααχιονια.

*Αρκετός ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο σήμερα και χειροκρότησε την προσπάθεια της ομάδας μας.
*Ο Πιερικός πλέον βρίσκεται στην 7η θέση θέση με 41 βαθμούς, και περιμένει...

Πιερικός (Νίκος Ζαλίκας): Φιρινίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Κουρούπης, Ιορδανίδης, Ανδρέου, Τροΐρης (85΄Παναγιωτίδης), Κωνσταντίνου, Κώτσιας, Αποστολίδης, Καράμπελας (90+ Γιαλαμίδης), Τσιώλης (68΄Πέεφ)

Δωτιέας Αγιάς (Γιάννης Μάγγος): Μάλτζαρης, Καραγιάννης, Μανακούσιος, Κόκκας, Σούλι (76΄Καρβούνης), Ουζούνογλου, Τσατσαλίδης, Γκουντρουμπής, Ντακούλας, Τσιρογιάννης (65΄Κορλός), Φιάλιο (46΄Παππάς)

19 σχόλια:

  1. Μετά από αυτή τη νίκη, πρέπει ή ομάδα να κοιτάξει την επόμενη μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ άτυχος ο Καράμπελας, αδικείται να παίζει φόρ. Μπράβο στην ομάδαρα μας. Και στον πιτσιρίκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιαννης Φιρινιδης10 Απριλίου 2016 στις 11:43 μ.μ.

    Τα σκουπίδια σήμερα εξαφαναστικαν που ειναι άραγε μετα την σημαντική νίκη της ομάδας μας. Aλλα ξέχασα περνάνε τηλ την διοίκηση μας κ τους λέγανε το στήσαμε στο 2 σήμερα να προσέξει η διοίκηση μας σκουπιδια τέρμα τα μεροκαματα που περνάτε απο τον Πιερικό αντε γεια.
    ΦΙΡΙΝΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιαννη δεν καταλαβαμε γρι απο οτι ειπες γινε πιο σαφεις αν και δεν χρειαζονται αυτα η ομαδα μας εκανε αυτο που ηταν να κανει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτός ο απίθανος που έχουμε για τερματοφύλακα δεν εχει καταλάβει σε ποια ομαδα παίζει. Επίσης δεν εχει καταλάβει οτι όσες Άγιες, Φαρκαδονες κερδίσει ο Πιερικος η ντροπή του Αιγινιου θα τον κυνηγάει μια ζωή. Και κάποιος να του πει οτι το να γράφει σχόλια αυτού του είδους παίκτης του Πιερικού ξεφτιλίζει την ομαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιαννης Φιρινιδης11 Απριλίου 2016 στις 10:29 π.μ.

    Την ομάδα δεν την ξεφτίλιζω εγω με αυτα που γράφω την ξεφτιλίζετε εσείς η ανώνυμοι που τα ισωπεδονετε ολα κ νομίζετε η ομάδα ήταν κ θα ειναι το μαγαζί σας κ αναφέρομαι στους ανώνυμους που γράφουν κομπλεξικά κ πικρόχολα σχόλια για παίχτες για διοίκηση που αν σας ρωτήσουμε αν έχετε παρει διαρκείας θα ντραπητε όποτε ασχοληθητε με τα καφε εκει πάνω στο πάρκο κ αφήστε την ομάδα καλύτερα να με κυνηγάει ενα ματς παρά ολα αυτα που φέρανε την ομάδα σε αυτο το χαλί του καλοκαιριού πριν αναλάβει ο πρόεδρος μας κ επειδή πολυ ασχολήθηκα με εσάς τους ανώνυμους εδω μεσα αντε πάλι στης τρύπες σας δεν αναφέρομαι σε όλους ξέρουν αυτη κ πάλι
    αντε γεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπράβω Φιρινίδη για την τιμιότητα και το θάρρος σου! Οταν έχεις καθαρό κούτελο βγαίνεις επώνυμα και μιλάς αν ειςαι βρόμικος το ανώνυμο παει καλητερα !!! Παμε πιερικε για το επόμενο τωρα παιδιά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιάννη σε παρακαλούμε μην συνεχίζεις τις απαντήσεις δεν ενδύκνεται σε ποδοσφαιριστή να απαντάει όσο δίκαιο και αν έχει έτσι χάνει την αξιοπρέπεια του , σε παρακαλώ η σιωπή λέει πολλά περισσότερα να είσαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα ειπε ολα ο γιαννης αυτο με το καφενειο στο παρκο πρεπει να ταρακουνησε πολλους εκει κοντα

    ΕΥΓΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κατ' αρχάς μπράβο στο Γιαννη, για το θάρρος της γνώμης και μάλιστα επωνυμως. Απο κει και πέρα δεν πρέπει ένας παίκτης να απαντά σε ανώνυμους λασπολογους, γιατί ο καθείς όταν γράφει ανώνυμα μπορεί να λέει οποιαδήποτε "παπαρια". Ασε που μπορεί να είναι οπαδός οποιουδήποτε χωριου. Η γνώμη αυτών δεν μας ενδιαφέρει καθολου άρα δεν αξίζει και απαντήσεως. Δηλ. δεν είναι απαραίτητο οποίος γράφει εδώ μέσα να κοιτάζει το καλό του Πιερικου αφού δεν είναι Πιερικος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. μπράβο για την νίκη , άν και δεν έμεινα ικανοποιημένος από την απόδοση και το θέαμα της ομάδας. Από τη στιγμή που θα σωθούμε πρέπει να δούμε και να σχεδιάσουμε το αύριο για το ΠΙΕΡΙΚΟ μας . Δεν μας αρμόζει η Γ εθνική και ακόμη σε ένα όμιλο με την μόνη εμπορική ομάδα την Νίκη Βόλου βολοδέρνουμε στη μέση της βαθμολογίας. Παρόλα αυτά μπράβο σε όλους για την προσπάθεια και τον αγώνα που καταβάλουν .
    Υ.Γ η κριτική όσο σκληρή και να είναι όσο άδικη και κατευθυνόμενη ΔΕΝ επιτρέπεται σε παίκτες να ανοίγουν διάλογο με ανωνύμους και να απαντάνε. Η απάντηση τους είναι μόνο μέσα στις 4 γραμμές του γηπέδου εκεί είναι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές .only PIERIKOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. De mas ta eipes ola only PIERIKOS
    Me tin ekkatharisi???...mougka sti strouga

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αξιότιμε συνοπαδέ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ μας ,είμαι ένας φίλαθλος που παρακολουθώ 35 χρόνια το ΠΙΕΡΙΚΟ μας , δεν μετέχω σε διοικήσεις για να ξέρω τι θα γίνει. Προσωπικά θέλω να γίνει η εκκαθάριση της ΠΑΕ ώστε ο κάθε επίδοξος επενδυτής να μπορέσει να έρθει στην ομάδα μας .
      Ως απλός οπαδός αναφέρομαι στο γεγονός ότι δεν αρμόζει στην ομάδα μας να παίζει σε τέτοιες κατηγορίες only PIERIKOS

      Διαγραφή
  13. Φιλέ που μιλάς για εκκαθάριση, θα πρέπει να ξέρεις πως πρέπει να τρέξουν τις διαδικασίες οι πρώην μεγαλομετοχοι ο ερασιτέχνης για το οποιο πόσο που πρέπει να καταβάλει, θα πρέπει να βρει επενδυτή. Τώρα από ότι ξέρω οι άνθρωποι της διοίκησης ψάχνουν άτομα να βοηθήσουν οικονομικά για την επόμενη μέρα της ομάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. File afou mas enimeroses gia to pos prepei na trexoun oi diadikasies pes mas tora poioi einai oi proin kai oi nin megalometoxoi?

      Διαγραφή
    2. Ki allos mougka sti strouga

      Διαγραφή
  14. Καλά λες πως είσαι Πιερικος και θες απάντηση; Όσο για το "νυν μεγαλομετοχοι" δεν κατάλαβα τι εννοεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. De katalaves giati eisai asxetos eno thelis na mas to paixeis authentia
      Na pas se kanena kafeneio san ki auta pou pane oi pentathirites kai oi aulokolakes, na paixeis kamia mpirimpa
      Ekei se kovo ikanotero

      De leo pos eimai Pierikos alla tin apantisi tin thelo an tin exeis bebaiws bebaiws

      Διαγραφή
  15. Μας έβγαλες τα μάτια ρε συ με τα greeklish. Γράψε ελληνικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!