Φιλικό με Πλαταμώνα ο Πιερικός αύριο-Προσεκτικές κινήσεις για τηνεπόμενη μέρα!

Σε διήμερο ρεπό βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού μετά τη μεγάλη νίκη που πραγματοποίησαν την Κυριακή κόντρα στην ΑΕ Καραϊσκάκη.

Οι παίκτες μας θα επιστρέψουν αύριο στην Κατερίνη, όπου και θα δώσουν φιλικό αγώνα με την ομάδα της Ακαδημίας Πλαταμώνα. Εκεί θα αγωνιστούν και κάποιοι ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πάρει μεγάλο χρόνο συμμετοχής κατα τη διάρκεια της σεζόν.

Απομένουν δυο μόλις αγωνιστικές για το φινάλε της σεζόν, την Κυριακή του Θωμά ο Πιερικός θα ταξιδέψει στη Φιλιππιάδα και την τελευταία αγωνιστική θα αντιμετωπίσει στο Α ΔΑΚ τον ηδη υποβιβασμένο Οπούντιο Μαρτίνου.

Η ομάδα του Πιερικού έχει μαζέψει 45 βαθμούς +6 που έχει κερδίσει στο γήπεδο και άδικα αφαιρέθηκαν και ίσως επιστραφούν λίγο πρίν το τέλος της σεζόν. Εαν συμβεί αυτό η ομάδα μας θα πιάσει και την 6αδα.

Όσον αφορά την επόμενη μέρα, πρέπει να γίνουν σωστές και προσεκτικές κινήσεις ωστέ να βρεθεί η καταλληλότερη λύση για να επανέλθει ο Πιερικός στον δρόμο του χωρίς να έχει μπροστά του "κλειστές πύλες". Το να ξεκινήσει την εκκαθάριση αυτός που την υποσχέθηκε κάποτε, αποκλείεται.. Όπως επίσης δύσκολο είναι να την ξεκινήσει και η σημερινή διοίκηση καθώς μέχρι και το 10% της, είναι μεγάλο ποσό. Η λύση και το ενδεχόμενο κάποιας συνένωσης ακούγεται όλο και  περισσότερο σαν μια λογική λύση για την ομάδα μας, και οι εξελίξεις θα αρχίσουν να τρέχουν αμέσως μετά την στασιμότητα για τις γιορτές του Πασχα. Αναμένουμε  λοιπόν.

27 σχόλια:

  1. Ο ερασιτέχνης πληρώνει ένα ποσοστό των χρεών της ΠΑΕ, όπως έλεγε ένας φίλος σε παλαιότερο ποστ και δεν είναι όπως έλεγε κάποιος άλλος πληρώνεις κάποιους λογιστές και τελειωσες. Από κει και πέρα υπήρξε κάποια επαφή με τους πρώην μεγαλομοτοχους για την εναρξη των διαδικασιών εκκαθάρισης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ
    ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΡΑΓΚΑΤΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΔΥΟ ΒΑΡΒΑΤΟΥΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ, ΤΟΤΕ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΜΟΥΡΛΙΑ
    ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΚΑΒΟΥΡΙΑ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΛΑΣΜΕΝΑ @ΡΧΙΔΙ@ ΣΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ, ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΕΡΚΥΡΑ-ΚΑΣΣΙΟΠΗ
    ΒΑΛΑΝΕ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ ΚΕΦΑΛΑ ΝΑ ΑΜΟΛΑΣ ΚΟΤΣΑΝΕΣ
    ΚΟΠΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρίξε ρε μεγάλε το 1.000.000 ευρώ για χρεη της ομαδας και παιρνεις την ομαδα καθαρη.Άκουσον εκεί να μην υπάρχουν τη σήμερον άνθρωποι να βάλλουν το ευτελές ποσό του ενος μυριο ευρω. Εσένα πάντως σε κόβω να ζεις με το 20ευρω του μπαμπά, γι' αυτό συγχωρείται με αυτά που λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΦΙΦΟΛΙΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΟΠΑΝΟΣ
      ΟΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΟΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ, ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ, ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΑΚΕΤΑΚΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
      ΑΛΛΑ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΔΕ ΧΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΑΛΑΝΕ ΜΕΣΑ, ΑΛΛΑ ΑΠΌ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΚΟΠΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΠΙΟ ΑΜΥΑΛΟΙ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ
      ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ KI ΟΙ ΒΟΜΒΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΤΕ ΣΤΑ ΖΩΝΑΡΙΑ ΣΑΣ
      ΠΌΣΟ ΜΠΕΤΆ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ

      Διαγραφή
    2. ΠΟΎ ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΕΣ ΡΕ PIERIKOSNEWS ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΚΙΡΙΖΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ
      ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΓΑΡΙΔΑΚΙΑ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΑΝΕ ΑΛΛΟ ΠΙΑ

      Διαγραφή
  4. Ο ερασιτέχνης αδυνατεί να υποστεί το χρηματικό κόστος μιας εκκαθάρισης. Γι' αυτό εξάλλου κόλλησε και η εκκαθάριση της Δραμας. Εκεί βρήκαν την έκδοση κουπονιών για να αντιμετωπίσουν το κοστος της εκκαθάρισης. Άρα αν δεν προχωρήσει που δεν βλέπω με τα σημερινά οικονομικά δεδομένα η εκκαθάριση, μας μένουν οι εξής λύσεις. Να βρούμε ΑΦΜ μιας ομάδας καθαρής, ή συνένωση με το Αιγίνιο. Διαλεγετε και παίρνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλλο αυτο και αλλο το να λεμε οτι ο ερασιτέχνης θα πληρώσει το 10% των χρεών της ΠΑΕ. Ο ερασιτέχνης δεν βαρύνεται με κανένα χρέος. Να ξεκαθαρίστει αυτο και να ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε.

      Διαγραφή
  5. Διαλέγω να πάρεις εισιτήριο διαρκείας του Νιώπα και να μας αφήσεις ήσυχους μεγάλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αλήθεια η ιστορία με τον Νιωπα σε τι στάδιο βρίσκεται; Παρατηρώ έναν εκνευρισμό που δείχνει οτι το σενάριο αρχίζει και απομακρύνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν απομακρύνεται τίποτε. Η εβδομάδα είναι κρίσημη γιατί γίνονται επαφές οι οποίες θα προσδιορίσουν τη συνέχεια.
    Τα πράγματα είναι σε πολύ καλό δρόμο.
    Κι ας νομίζουν κάποιοι ότι τα φρενάρουν με την σαβούρα που διατυμπανίζουν στα στέκια της πόλης. Έρχεται η ώρα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο κρίσιμο ερώτημα αν υπάρξει Πιερικός την επόμενη μέρα δεν απαντά κανείς, διότι μόνο με την εκκαθάριση διασφαλίζεται η συνέχεια του ονόματος στις μεγαλύτερες κατηγορίες.
      Σαβούρα είναι όλοι αυτοί που διαβουλεύονται και με τις αλχημείες τους επιδιώκουν να φέρουν την κατάσταση προ τετελεσμένων γεγονότων.
      Κανείς απ' όλους εσάς, είτε δήμαρχοι, είτε παράγοντες (πρώην, νυν και γειτονικοί), δεν είστε σε θέση να δώσετε λύσεις.
      Όλα τα σχεδιάζετε για να φυλάξετε τον κώλο σας.
      Κι αν νομίζεις ότι η ώρα σας έφτασε με το να προσφέρετε κομπογιαννίτικες λύσεις, φρούδες ελπίδες και κάλπικα όνειρα στους βασανισμένους Πιερικούς, τότε πραγματικά είστε η πιο βρώμικη σαβούρα κι από τη σαβούρα που διατυμπανίζεται στα στέκια της πόλης.
      Είστε διαπλεκόμενοι και προσπαθείτε να βρεθείτε στον αφρό για να μη πιάσετε πάτο.
      Αλλά στην εποχή μας μόνο τα σκατά επιπλέουν γι αυτό το παίζετε μάγκες.
      Όμως θα έλθει αργά ή γρήγορα η κακή η ώρα σας.
      Τότε που θα σας χτυπάνε χάμω σαν χταπόδια.

      Ένας ΠΑΟΚτζής Πιερικός!

      Διαγραφή
  8. ΠΟΛΥ ΣΑΠΙΛΑ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ. ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ. ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟ ΤΥΠΟ. ΤΙ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  9. Θαμεινυμε για 6-6-7 χρονια και πιο ξερει ποσα ακομη στη γ εθνικη, θα γινουμε εδεσσαικος και ναουσα κι εμεις για να γινει το παιχνιδι καποιων πονηρων. αι στον αγυριστο απο την ομαδα ολοι ρε. αφηστε μας να δουμε μια ασπρη μερα που μας εχετε φαει την ψυχη με τις βρωμιες σας. θα φατε το κραξιμο της ζωης σας φετος αν αληθευουν οσα λενε εξω στην πιατσα. εξω απο τα σπιτια σας θα σας κραζουμε.εξω απο τα σπιτια σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τελειώνει το πρωτάθλημα και λογικά στο τέλος Μαιου η Διοίκηση θα κάνει αναλυτικο διοικητικό και οικονομικό απολογισμο της χρονιάς. Εκει πιστεύω θα υπάρξουν και τοποθετήσεις για τα σχέδια της επόμενης χρονιάς. Εάν περπατήσει η συνένωση με το Αιγίνιο καλώς. Αλλιώς η πρόθεση της διοίκησης θα είναι ένα καθαρό ΑΦΜ που λέει και ο φίλος πιο πάνω. Με την ομάδα δέσμια με την εκκαθάριση τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΝΙΩΠΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΒΛΗΜΑ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝΕ ΑΠΌ ΤΑ ΧΡΕΗ, ΕΧΟΥΝΕ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΝΙΩΠΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.
      ΔΕ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΑΚΟΜΗ ΧΑΜΠΑΡΙ.
      ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΡΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΕΞΥΠΝΟ

      Διαγραφή
    2. Παιδιά απο τα χρέη δε γλιτώνει κανείς. Δεν υπάρχει αυτό. Τα χρέη είναι προσωποιημένα. Απλά άν περάσει και ο νέος νόμος (που θα περάσει), δε θα χρωστάει μόνο εφορία και ΙΚΑ ο ακατανόμαστος και οι λοιποί, θα έχουν να πληρώνουν και παίκτες, προπονητές, ξενοδοχεία, προπονητήρια σε Βουλγαρίες που πιστόλισαν, εστιατόρια και σπίτια που δε πλήρωσαν, λεωφορεία και τουριστικά γραφεία που φέσωσαν και πολλά άλλα που τα ξέρουν αυτοί που τα έκαναν και θα βγούν ένα-ενα με τον καιρό. Μέχρι κι ο καραμέλας δανεικά τους είχε δώσει.

      Διαγραφή
  12. Ο Μπάμπης στο σάιτ του, γράφει για σίγουρη πρόταση του Νιωπα στον Πιερικό για συνένωση. Αν ισχύει πως δέχεται όνομα, σήμα και φανελα τότε παύει να έχει κάποιος αντίρρηση στη συνένωση. Γλυτώνει η ομάδα τον βραχνα της εκκαθάρισης και ξεφευγουμε από αυτή την παλιο κατηγορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΑΓΚΕΣ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΕΔΩ ΧΩΡΙΣ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΝΙΩΠΑΣ, Ο ΝΤΟΥΜΟΣ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΦΙΝΑΛΕ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ.
    ΚΑΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΟΣ.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

      Διαγραφή
  14. Α ρε pierikosnews ολο το παρκο αυτη τη στιγμη καθεται και γραφει ανωνυμα στο σαιτ και εσυ τους τα περνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το πράγμα είναι απλο ή μένουμε στην Γ' χωρίς ελπίδα ανόδου αφού δεν προχωραει η εκκαθάριση, ή συμφωνούμε με την πρόταση Νιωπα και αλλάζουμε αυτόματα κατηγορια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ? ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ? Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΘΑ ΕΠΩΜΙΣΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΡΤΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ? ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΣΤΟ ΑΦΜ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΟΤΕ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΣΤΗ ΓΣ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ, ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΕΥΡΕΣΗ ΑΦΜ ΑΠΟ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ? ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΜΕ ΝΙΩΠΑ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟ ΕΓΚΥΜΟΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ, ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΒΛΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΦΜ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΓΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΟΥΝ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΟΛΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. θελει προσοχη η εκκαθαριση η το αφμ του αιγινιακου ενα απο υα δυο η ο πρωην προεδρος κανει εκκαθαριση οπως υποσχεθηκε χωρις να το κανει πραξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!